CTP anunță că Rodica Tarcavu se alătură echipei sale  în poziția de Leasing Manager CTP anunță că Rodica Tarcavu se alătură echipei sale  în poziția de Leasing Manager
CTP, unul din liderii parcurilor premium de business în Europa Centrală, anunță că Rodica Tarcavu s-a alăturat echipei CTP din România în funcția de... CTP anunță că Rodica Tarcavu se alătură echipei sale  în poziția de Leasing Manager

CTP, unul din liderii parcurilor premium de business în Europa Centrală, anunță că Rodica Tarcavu s-a alăturat echipei CTP din România în funcția de Leasing Manager.

Rodica va fi responsabilă pentru operațiunile de închirieri ale portofoliului CTP din România, creșterea gradului de ocupare a proiectelor locale și va oferi suport pentru creșterea viitoare a companiei. Astfel, Rodica se va concentra atât pe atragerea de noi clienți cât și pe promovarea proiectelor CTP.

Rodica Tarcavu“Cererea pentru parcuri de business premium este în creștere, pe măsură ce România devine tot mai interesantă pentru companiile internaționale, care caută să se extindă sau să intre pe piața noastră. Noi oferim proprietăți de clasă A  în București și în alte orașe din România, având o abordare flexibilă și proactivă pentru clienții noștri. ”, a afirmat Rodica Tarcavu (foto).

Suntem bucuroși că Rodica face parte acum din echipa noastră, într-un moment când CTP își extinde activitatea în România. Rodica se va asigura că toți clienții noștri vor beneficia din plin de serviciile și produsele noastre personalizate. Ca dezvoltator care lucrează cu companii globale și cu importante firme din România, suntem în poziția unică pe piață de a răspunde promt și eficient oricărei nevoi,” a afirmat Remon Vos, CTP CEO.

Rodica a lucrat ca broker în compania DTZ pentru mai bine de 10 ani, fiind specializată pe segmentul închirieri industriale precum și consultanță imobiliară pentru chiriași și dezvoltatori. A lucrat de asemenea în companii din industria telecom și farmaceutică, în domeniul financiar și de suport clienți.

Rodica Tarcavu a absolvit Academia de Studii Economice din București, Facultatea de Relații Economice Internaționale.

CTP este un dezvoltator cu sediul în Olanda, care oferă servicii complete de livrare și management al parcurilor de business high-tech personalizate.

Clienții CTP sunt companii locale și internaționale de primă mărime care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală.

CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri în Europa Centrală, cu peste 2,5 milioane de metri pătrați de spații de categorie A în peste 50 de locații.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: