CTP a cumpărat portofoliul Prologis din România pentru 40 mil. euro CTP a cumpărat portofoliul Prologis din România pentru 40 mil. euro
Dezvoltatorul olandez CTP a încheiat cu succes achiziționarea portofoliului companiei Prologis din România, pentru fostul Prologis Park Bucharest A1, acum redenumit CTPark Bucharest West.... CTP a cumpărat portofoliul Prologis din România pentru 40 mil. euro

Dezvoltatorul olandez CTP a încheiat cu succes achiziționarea portofoliului companiei Prologis din România, pentru fostul Prologis Park Bucharest A1, acum redenumit CTPark Bucharest West. Tranzacția, în valoare de aproximativ 40 de milioane de euro, se referă la un parc logistic cu o suprafață de 100.000 m², amplasat lângă autostrada A1.

CTPark Bucharest West este compus din 4 depozite cu o suprafață totală de peste 100.000 m² plus 36 de hectare de teren destinat dezvoltării unor proiecte personalizate. Proiectul este localizat strategic, vis-a-vis de o altă proprietate a CTP, cu deschidere către autostrada A1 București– Pitești – Sibiu.

Proiectul achiziționat de către CTP este închiriat unor companii precum Geodis, Cargo Partner, Kuehne Nagel, Gefco. Compania Quehenberger a închiriat recent aici 20.000 m². Rata de ocupare în proiectul CTPark Bucharest West depășește în prezent 95%.

Acum este cel mai bun moment să investim în România, o țară cu o creștere estimată a PIB de circa 4% pentru 2015 și o piață de circa 20 de milioane de locuitori. București și alte orașe din România oferă forța de muncă de care investitorii au nevoie: calificată, în număr suficient de mare și la costuri competitive. În ultimii ani, România și-a îmbunătățit semnificativ infrastructura, inclusiv rețeaua de drumuri, iar aceste evoluții pozitive vor continua și în perioada următoare”, afirmă Remon Vos, director general CTP.

Portofoliul CTP de spații industriale de clasă A are o suprafață închiriabilă de aproximativ 3 milioane m² iar ținta CTP este de a crește această suprafață până la 5 milioane m² până în 2020.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: