CSR Trends: ce inițiative caritabile a susținut Kaspersky Lab CSR Trends: ce inițiative caritabile a susținut Kaspersky Lab
Kaspersky Lab a publicat cea de-a doua ediție a Raportului de Responsabilitate Socială Corporativă.  Raportul include inițiativele companiei în domeniul tehnologiei, al educației și... CSR Trends: ce inițiative caritabile a susținut Kaspersky Lab

Kaspersky Lab a publicat cea de-a doua ediție a Raportului de Responsabilitate Socială Corporativă.  Raportul include inițiativele companiei în domeniul tehnologiei, al educației și al acțiunilor caritabile. Fiecare secțiune este ilustrată cu povești reale.

Secțiunea de tehnologie a raportului este dedicată evoluției criminalității informatice. Aceasta include cele mai recente tehnologii dezvoltate de Kaspersky Lab pentru a preveni criminalitatea informatică și a face o lume mai bună. Partea de tehnologie prezintă și viziunea companiei asupra amenințărilor cibernetice cu care ne vom confrunta până în 2020, pe măsură ce inovațiile Internet of Things devin mai populare.

Raportul include, de asemenea, inițiativele Kaspersky Lab în domeniul educației, cum ar fi Kaspersky Academy Talent Lab și Kaspersky Cyberheroes – o competiție pentru elevi.  O altă parte importantă a raportului este rezervată sprijinului pe care Kaspersky Lab îl acordă Societății de Arheologie din Atena, în Akrotiri. Proiectul urmărește să conserve o așezare antică descoperită de arheologi la mijlocul secolului al XX-lea. Împreună cu European Schoolnet (EUN), compania a mai lansat câteva inițiative importante în ceea ce privește siguranța copiilor în mediul online, informarea părinților și dezvoltarea unor soluții eficiente de securitate.

Secțiunea de acțiuni caritabile prezintă povești inspiraționale despre diferite proiecte sociale și de voluntariat în care sunt implicați angajații Kaspersky Lab. Aceste acțiuni includ de la îndrumarea copiilor dintr-un orfelinat din Rusia, până la inițiative de educare în domeniul securității online pentru elevi, donarea de sânge sau protejarea mediului. În cadrul secțiunii, este prezentat sprijinul Kaspersky Lab pentru instituții non-profit cum ar fi BRAC: compania oferă soluția sa Kaspersky Endpoint Security for Business pentru a proteja rețelele organizației și serviciile financiare.

“Suntem convinși că oamenii cărora le pasă pot face multe și schimba multe, pentru o lume mai bună. Din acest motiv, în loc să conțină o grămadă de cifre, raportul nostru include povești emoționante care ne-au atras atenția. Le-am pus pe toate laolaltă ca să îi inspire și pe alții”, a spus Eugene Kaspersky, Președinte și CEO la Kaspersky Lab.

Pentru mai multe informații despre inițiativele Kaspersky Lab de CSR, puteți citi raportul integral aici: https://csr.kaspersky.com/en/.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: