Crosspoint Real Estate: Vulcan Residence va fi vândut într-un an și jumătate Crosspoint Real Estate: Vulcan Residence va fi vândut într-un an și jumătate
NEPI Rockcastle a lansat recent primul său proiect rezidențial din portofoliu, prin noua divizie de profil – NEPI Residential. Partener exclusiv în procesul de... Crosspoint Real Estate: Vulcan Residence va fi vândut într-un an și jumătate

NEPI Rockcastle a lansat recent primul său proiect rezidențial din portofoliu, prin noua divizie de profil – NEPI Residential. Partener exclusiv în procesul de vânzare al dezvoltatorului este compania Crosspoint Real Estate, care estimează că noul ansamblu de locuințe – Vulcan Residence din zona 13 Septembrie – va fi vândut în totalitate într-un an și jumătate.

Dezvoltatorul a anunțat deja demararea construcției și un termen de finalizare pentru a doua jumătate a anului 2023, iar vânzările au pornit la finalul lunii octombrie 2021.

“Este un proiect care va aduce un mare plus de valoare zonei, care este deja într-o continuă transformare. În ultimii ani s-au dezvoltat acolo ansambluri noi, clădiri de birouri moderne, stația de metrou de la Academia Militară sau centrul comercial Vulcan Value Center. Toate aceste dezvoltări au schimbat fața fostei zone industriale într-una extrem de atractivă, astfel încât, acum, experiența de a locui în zonă este una extrem de dezirabilă. În proiectul Vulcan Residence, clienții se vor bucura de mai mult spațiu, o compartimentare excelentă, mai multe facilități, beneficii și un preț imbatabil”, explică Oana Popescu, Associate Director, Residential, Crosspoint Real Estate, consultantul care va gestiona vânzările proiectului.

Cu o investiție de peste 22 mil. euro, Vulcan Residence, întrunește toate aceste criterii: construit într-o singură fază,  S+P+12 etaje, cu etajul 12 retras, și va avea 256 de apartamente (studiouri simple și duble, apartamente cu 2, 3 si 4 camere, precum și unități de tip penthouse pe două niveluri), toate beneficiind de terase generoase, un design modern, construcție sustenabilă și eficiență energetică  (nZEB).

De asemenea, ansamblul va avea un total de 271 locuri de parcare: subterane – 146 locuri și supraterane – 125 locuri, împreună cu 80 de boxe, oferind și stații de încărcare pentru autoturisme, scutere și trotinete electrice, loc de joacă în incinta complexului rezidențial, spații verzi și spațiile comerciale de servicii la parterul clădirii.

“Vulcan Residence este primul dintr-o serie de proiecte rezidențiale ce urmează a fi dezvoltate în proximitatea centrelor comerciale deținute de NEPI Rockcastle în mai multe orașe din țară. Această alăturare de funcțiuni multiple (rezidențial, retail și birouri) oferă viitorilor proprietari unul dintre cele mai prețioase beneficii: timp de calitate petrecut împreună cu cei dragi. Confortul dat de oportunitatea de a avea un cămin unde ai toate facilitățile necesare la îndemână, siguranța investiției dată de renumele internațional al dezvoltatorului, alături de garanția calității, sunt atributele pe care fiecare dintre noi își dorește să le întrunească un proiect rezidențial. Le mulțumim partenerilor noștri de la Crosspoint Real Estate, care vor ajuta viitorii proprietari să găsească în Vulcan Residence noul “acasă”, locul unde vor avea acces la toate facilitățile pentru o viață mai ușoară, mai eficientă și mai împlinită”, a declarat Iulian Rusu, Head of NEPI Residential.

Astfel, Vulcan Residence, este poziționat între străzile Mihail Sebastian și Șoseaua Progresului, zona este caracterizată de o comunitate tânără și dinamică, iar Vulcan Residence se bucură de o poziționare strategică, cu un acces urban excelent, fiind amplasat lângă centrul comercial Vulcan Value Center, la 10 minute de Piața Unirii și Palatul Parlamentului și în imediata apropiere a unor puncte de interes pentru tinerele familii precum creșe, grădinițe, școli și licee. Vulcan Residence beneficiază de o rețea excelentă de transport public local, iar Parcul Sebastian se află în imediata vecinătate a ansamblului, alături de Parcul Izvor, Parcul Carol și  Arenele BNR, la mai puțin de 10 minute distanță, oferind opțiuni variate de petrecere a timpului în aer liber.

‘’Suntem cu atât mai bucuroși că am fost aleși unic partener de vânzari, cu cât este și primul proiect rezidențial din portofoliul NEPI Residential. Echipa noastră de vânzări lucrează deja de ceva vreme pentru ca Vulcan Residence să-si primească și primii locuitori din comunitate. Este un proiect excelent, așteptat de orașul București, iar cumpărătorii vor găsi în NEPI un partener de încredere, fiind un ansamblu cu o investiție solidă“, adaugă Codrin Matei, Managing Partner, Crosspoint Real Estate.

Prețurile de lansare pornesc de la 64.500 EUR + TVA pentru studiouri cu o suprafață utilă totală de 44 mp și ajung până la 218.000 EUR + TVA pentru un duplex cu 4 camere, situat la ultimele două etaje ale complexului, cu scară interioară și cu o suprafață utilă totală de 146 mp.

Biroul de vânzari al proiectului este amplasat în interiorul parcării Vulcan Value Center, intrarea dinspre Șos. Progresului, iar vânzarea apartamentelor se face prin intermediul agenției Crosspoint Real Estate, la numărul de telefon dedicat 0741VULCAN (0741.885.226).

NEPI Residential reprezintă divizia de dezvoltare și gestionare a proiectelor de real estate destinate segmentului rezidențial din România. Parte a grupului NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor și dezvoltator de centre comerciale din Europa Centrală și de Est, divizia de real estate rezidențial  își propune dezvoltarea unor complexuri rezidențiale în imediata apropiere a centrelor comerciale din portofoliului grupului, astfel încât să răspundă nevoilor comunității de a beneficia de proiecte mixte la cele mai înalte standarde de calitate a vieții, accesibilitate și sustenabilitate.

Fondată în 2005, Crosspoint Real Estate oferă atât servicii de tranzacționare și consultanță pentru domeniul imobiliar, cât și solutii financiare necesare marilor investitori, pentru toate tipurile de proprietăți: birouri, retail, industrial, terenuri, hoteluri și rezidențial. Crosspoint Real Estate este asociatul internațional Savills în România, una dintre cele mai mari companii de real estate la nivel mondial, fondată în 1855 – cu venituri de peste 1,74 mld GBP generate în 2020.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: