Crosspoint devine asociat Savills în România Crosspoint devine asociat Savills în România
Compania internațională de consultanță imobiliară Savills a desemnat recent Crosspoint Real Estate drept asociat cu drepturi depline în România, ca parte a expansiunii sale... Crosspoint devine asociat Savills în România

Compania internațională de consultanță imobiliară Savills a desemnat recent Crosspoint Real Estate drept asociat cu drepturi depline în România, ca parte a expansiunii sale continue în Europa Centrală și de Est (CEE).

Savills și Crosspoint au semnat un acord de parteneriat în vara anului 2017, iar acest nou statut de asociat a dus relația de succes desfășurată până în prezent la nivelul următor. Tranzacțiile recente ale Crosspoint includ asistarea vânzarii clădirii Bank of Cyprus de la SIF Banat Crișana către o firmă aparținând unui om de afaceri român în luna noiembrie și semnarea a numeroase tranzacții cu terenuri cu o valoare cumulată de peste 60 de milioane de euro pe tot parcursul anului 2018.

Înființată în anul 2005 și având sediul în București, Crosspoint Real Estate are angajaţi în prezent 23 de profesioniști în domeniul imobiliar și oferă consultanță clienților în diferite sectoare, cum ar fi: investiţii, închirieri de spații de birouri, industriale și logistice, închirieri de birouri exclusiv pentru chiriaşi, consultanță în tranzacții cu terenuri, vânzări rezidențiale, cercetări de piață și evaluări.

James Sparrow, CEO Savills UK & EMEA, a declarat: “În concordanță cu creșterea interesului investitorilor pentru piețele din Europa Centrală și de Est, am extins echipele și domeniile noastre de expertiză pentru a oferi cele mai bune servicii clienților noștri la nivel global. Crosspoint are o reputație excelentă în România iar prin această promovare la statutul de asociat internațional al companiei Savills, așteptăm cu nerăbdare să susţinem clienții locali și globali pentru a beneficia de cunoștințele lor de piață “.

Codrin Matei, Managing Partener la Crosspoint Real Estate, adaugă: “În urma parteneriatului nostru de succes desfășurat în ultimele 18 luni, suntem încântați să aderăm la rețeaua internațională de companii asociate Savills și așteptăm cu interes să colaborăm îndeaproape pentru a fructifica oportunitățile de afaceri ivite pe o piață imobiliară românească aflată într-o dezvoltare accelerată precum și în regiunea extinsă a Europei Centrale și de Sud-Est.”

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: