Cristian Cojocaru, noul Head of Telecom Division, Samsung Electronics România Cristian Cojocaru, noul Head of Telecom Division, Samsung Electronics România
Samsung Electronics România, unul din liderii pieței locale de telefoane mobile și tablete, anunță numirea lui Cristian Cojocaru în funcția de Head of Telecom... Cristian Cojocaru, noul Head of Telecom Division, Samsung Electronics România

Samsung Electronics România, unul din liderii pieței locale de telefoane mobile și tablete, anunță numirea lui Cristian Cojocaru în funcția de Head of Telecom Division.

„Sunt bucuros să mă alătur echipei Samsung și îmi voi folosi întreaga experiență acumulată pentru a crește businessul companiei pe plan local. Sunt convins că împreună vom avea rezultate cel puțin la fel de impresionante precum cele de până acum,” a declarat Cristian Cojocaru.

Cristian CojocaruCristian Cojocaru a acceptat provocarea de a se alătura echipei Samsung și va prelua conducerea diviziei telecom începând cu această lună.

El are o experiență de peste 17 ani în vânzări și a condus, timp de peste opt ani, mai multe echipe de vânzări din cadrul mai multor companii de telecom. Noul Head of Telecom Division și-a început cariera la Orange România, unde a contribuit timp de șase ani la creșterea rețelei de parteneri a companiei.

În perioada 2005 – 2007, Cojocaru a contribuit la creșterea diviziei GSM din cadrul LG România, iar din 2008 a devenit șeful diviziei de vânzări Sony Ericsson pe zona balcanică, având o contribuție majoră la creșterea cifrelor de vânzări ale companiei.

În ultimii ani, Cristian Cojocaru a dezvoltat strategia de vânzări pentru Vodafone România și strategia B2B pentru Telekom România, conducând în același timp cu succes propria companie de consultanță în business.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: