Crăciunul la Floria.ro: aranjamente cu aromă de portocală, brazi în ghiveci și serviciu de replantare Crăciunul la Floria.ro: aranjamente cu aromă de portocală, brazi în ghiveci și serviciu de replantare
Rețeaua de florării Floria.ro a lansat noua colecție de Crăciun. Aceasta cuprinde aranjamente ideale pentru a fi dăruite de Sărbători, sau pentru a decora... Crăciunul la Floria.ro: aranjamente cu aromă de portocală, brazi în ghiveci și serviciu de replantare

Rețeaua de florării Floria.ro a lansat noua colecție de Crăciun. Aceasta cuprinde aranjamente ideale pentru a fi dăruite de Sărbători, sau pentru a decora casa în perioada Crăciunului. Ca și anii anteriori, Floria.ro include în colecție brazii crescuți în ghiveci, care pot fi replantați, cu șanse aproape de 100% să supraviețuiască în natură.

Anul acesta aduce și o premieră: Floria.ro asigură anul acesta și serviciul de replantare a brazilor de Crăciun, pentru cei care nu dispun de un loc în care bradul să fie plantat, sau loc pentru depozitarea sa până în martie, luna în care se realizeaza plantarea. Reprezentanții florăriei asigură ridicarea bradului de la adresă, păstrarea sa pe timpul iernii în condiții optime și replantarea lui în luna martie.

Plantarea brazilor se face în parcul Herăstrău, astfel încât cei care optează pentru acest serviciu pot veni să își admire bradul de Crăciun sau să contribuie la replantarea lui, aducându-si aminte de momentele frumoase petrecute de Sărbători și având din nou o experiență frumoasă.

flori-brad-crescut-in-ghiveci-175-200-cm-33166Pentru că sunt crescuți în ghiveci și nu transplantati în ghiveci din pepinieră, brazii vânduți de Floria au șanse maxime de prindere, dacă plantarea lor se face corespunzător, după o scurtă perioadă de aclimatizare. Astfel, pomul de Crăciun de la Floria bucură întreaga familie de Sărbatori și nu este aruncat la finalul anului.

Cei care aleg serviciul de replantare pentru bradul de Crăciun de la Floria primesc diploma de prieten al naturii, iar bradul lor replantat le va purta, la cerere, numele.

Brazii sunt livrați gratuit, oriunde în România, în cel mult 24 de ore de la comandă. Brazii comandați pot avea două dimensiuni, ideale pentru apartamentele și casele romanilor: brazi cu înălțime 1.5 -1.75 m și cu înălțime de 1.75-2 m.

Brazii de Crăciun din colecția Floria.ro sunt brazi din soiul Nordmanniana, cu un trunchi mai gros decat cel al brazilor românești și o coroană deasă, conică. Brazii Nordmanniana sunt cei mai populari brazi crescuți pentru Craciun din întreaga lume, sunt ușor de impodobit și, prin mirosul lor familiar de brad, aduc magia sarbatorilor de iarnă în casă.

Colecția de aranjamente și buchete de Craciun are ca floare vedetă lisianthusul alb, o floare delicata la vedere, dar foarte rezistentă, care semnifică aprecierea și respectul. Lisianthusul se regăsește în buchetele colecției de Crăciun, ca un simbol al armoniei de Sărbători. flori-ingeras-de-zapada-33198

Coronițele de Crăciun și aranjamentele se remarcă printr-un miros familiar, de portocală, un miros asociat încă din copilărie cu Sărbătorile de Iarnă. Nu lipsesc nici bețele de scorțișoară sau vanilie, conurile și crengile de brad sau globulețele delicate.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: