Country Spa Health & Beauty Retreat, un an de la lansare! Country Spa Health & Beauty Retreat, un an de la lansare!
Country Spa Health & Beauty Retreat a împlinit un an de când a luat oficial viață. A fost un an cu multe realizări, multe... Country Spa Health & Beauty Retreat, un an de la lansare!

Country Spa Health & Beauty Retreat a împlinit un an de când a luat oficial viață. A fost un an cu multe realizări, multe evenimente, dar mai presus de toate plin cu oameni mulțumiți și fericiți care i-au trecut pragul. Printre cei care s-au bucurat de un răsfăț la spa, ne-am numărat și noi!

Country Spa Health & Beauty Retreat este singurul centru Spa complet din apropierea Bucureștiului, având la bază o abordare holistică, în cadrul acesteia lucrându-se pe toate nivelurile – fizic, emoțional, mental și spiritual, îndepărtând obstacolele care stau în calea maximizării potențialului propriu. Componenta de Spa tradițional se îmbină perfect cu cea de Spa Medical.

Country Spa Medical reunește o echipă multidisciplinară de terapeuți și specialiști prin care își propune să ofere un plan de tratament sau de prevenție sigur, natural, non-invaziv, care are la bază principii, remedii și metode cu rezultate dovedite științific, conform spectrului medicinei integrative. (Carmen Iordache – Instructor Yoga, Huot Angela – Instructor Yoga, Marius Dumitrenco – Psihoterapeut, Dumitrescu Simona – Nutriționist)

Timp de un an, centrul Spa a adăugat noi retreat-uri și tratamente speciale în lista lor de servicii, printre care se numără Ritualul Semnătură Păpădie care începe cu o demachiere și curățare a tenului urmată de un gomaj și masaj facial. Chipul îți este apoi răsfățat prin aplicarea unei măști relaxante cu păpădie. Ceremonialul continuă cu un gomaj corporal pentru o piele curată, catifelată, împachetare cu efect detoxifiant și de slăbire și un masaj nutritiv al întregului corp cu ulei de păpădie. Meniul spa a fost completat cu produsele Ayurvedice Lakshmi, o linie de cosmetice de-a dreptul extraordinară prin îmbinarea filosofiei Ayurvedice, a terapiei naturiste și a aromaterapiei cu cele mai noi cunoștințe cosmetice, cu produse naturale organice și cu uleiuri esențiale pentru a reda frumusețea și elasticitatea pielii tuturor celor trei tipuri constituționale Dosha – Vata, Pitta și Kapha.  

Răsfăț de weekend la spa. Unde?

Noi două retreat-uri au fost căutate de către persoanele care își doreau câteva momente de relaxare departe de agitația urbană, Yoga Tranquility Retreat și Yoga Detox Retreat.

Pe lângă toate acestea, Country Spa Health & Beauty Retreat a găzduit printre cele mai deosebite evenimente de beauty și nu numai. Binecunoscutele „Brunch-uri” au devenit un obicei culinar aparte, în care cele mai sănătoase și delicioase preparate sunt degustate într-o atmosferă liniștită și relaxantă.

„O realizare importantă în anul 2018 a fost primirea premiului Guest Review Award 2018 din partea Booking.com. Acest premiu este o recunoaștere a muncii întregii echipe Country Spa Health & Beauty Retreat, care a dat dovadă de angajament și susținere zilnică, pentru ca fiecare oaspete să aibă parte de o experiență memorabilă”, explică owner-ul Country Spa Health & Beauty Retreat.

De asemenea, workshop-uri pe diverse teme atât beauty, cât și de dezvoltare personală sunt în desfășurare în fiecare lună alături de specialiști renumiți și invitați de elită.

Cel mai nou eveniment de beauty derulat pe mai multe sesiuni, Beauty 4D, susținut de Dana Sota – Beauty and Welness Consultant, alături de Diana Vișan – Trainer Face Yoga și Andreea Raicu, are în centrul atenției subiecte legate de frumusețe și îngrijire personală. Primul workshop, desfășurat în luna ianuarie s-a conturat în jurul idei de skincare: care sunt cele mai noi tendințe și produse, cum le alegem și în ce merită să investim. Însă, cel mai așteptat moment a fost sesiunea de FaceYoga.

Country Spa Health & Beauty Retreat mulțumește pe această cale tuturor clienților, terapeuților, membrilor echipei și colaboratorilor și promite multe realizări și succese în anul următor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: