COS își continuă angajamentul față de circularitate cu noua colecție denim COS își continuă angajamentul față de circularitate cu noua colecție denim
COS își continuă angajamentul față de circularitate prezentând o colecție care definește garderoba de clasice atemporale reinventate din denim. Concepută pentru a dezvolta o... COS își continuă angajamentul față de circularitate cu noua colecție denim

COS își continuă angajamentul față de circularitate prezentând o colecție care definește garderoba de clasice atemporale reinventate din denim.

Concepută pentru a dezvolta o economie circulară în cadrul colecției Denim, fiecare articol este lucrat atent din bumbac organic sau materiale reciclate- dând o nouă viață deșeurilor. În plus, pentru a se asigura că este o colecție complet reciclabilă, nici unul dintre modele nu are nituri, iar elementele de fixare sunt realizate parțial sau integral din metal reciclat.

Căutând constant soluții inovatoare în abordare și design, COS pune un accent deosebit pe modul în care sunt fabricate materialele și modul în care ele sunt transportate. Ca urmare a dezvoltării și perfectionării metodelor, cea mai recentă colecție din denim a mărcii include mai multe stiluri de blugi care reduc semnificativ impactul asupra planetei, cu 43% mai puțină energie utilizată, 80% apă economisită și o reducere cu 36% a emisiilor de gaze cu efect de seră.

Siluetele moderne, lejere, conduc colecția. De la rochia cămașă clasică reimaginată până la blugi largi, deconstruiți și jachete inspirate de uniforme utilitare, fiecare articol de îmbrăcăminte este conceput pentru a fi purtat mulți ani de acum încolo.

Colecția este stilizată cu ajutorul altor articole provenite din surse sustenabile – cașmir și lână Merino produse conform The Good Cashmere Standard® by AbTF și Responsible Wool Standard – ce îi conferă un look unitar și evidentiază diversitatea materialelor sustenabile și versatilitatea stilurilor clasice din denim. Piesele sunt disponibile în diferite variante de culoare, de la albastru clasic închis, mediu și vintage până la ecru deschis natural, nevopsit.

Pentru a înțelege mai bine impactul noilor sale piese realizate mai sustenabil în comparație cu denimul realizat prin metode convenționale, COS a lucrat cu Life Cycle Assesment–care măsoară impactul potențial asupra mediului al unui produs în toate etapele vieții lui.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: