COS anunță cea mai nouă colaborare COSxYEBOAH: METAMORPHOSIS o colecție în ediție limitată COS anunță cea mai nouă colaborare COSxYEBOAH: METAMORPHOSIS o colecție în ediție limitată
COS și designerul emergent Reece Yeboah își unesc forțele pentru a lansa brandul său omonim YEBOAH printr-o colaborare nouă concretizată într-o colecție în ediție... COS anunță cea mai nouă colaborare COSxYEBOAH: METAMORPHOSIS o colecție în ediție limitată

COS și designerul emergent Reece Yeboah își unesc forțele pentru a lansa brandul său omonim YEBOAH printr-o colaborare nouă concretizată într-o colecție în ediție limitată, intitulată Metamorphosis.

Colecția dezvoltată împreună cu COS reprezintă evoluția lui Yeboah, îmbinând limbajul creativ unic al fiecărei mărci și revenind la modele născute din experiențele din viața fondatorului Reece Yeboah. Combinând îmbrăcămintea de stradă de lux cu croieli contemporane, o abordare personalizată a designului are ca rezultat o colecție unică care combină funcționalitatea cu stilul.

Trimis în Ghana la vârsta de unsprezece ani, Yeboah a atins un punct de cotitură. O fază de tranziție i-a redirecționat drumul și a revenit în Londra, cu un bagaj bogat în înțelepciune, valori și dorința de a-și pune amprenta asupra lumii. La fel ca un fluture care își începe viața ca omidă, Yeboah a recunoscut frumusețea călătoriei sale și, prin durere, și-a găsit un scop. Acum speră să-i inspire pe alții să-și găsească puterea, arătând generației următoare că este posibil să depășești obstacolele și greutățile.

Procesul de proiectare a căutat să reflecte călătoria lui Reece și complexitatea vieții sale, încorporând mai multe layere de descoperire. Rezultatul este o colecție care evocă trecutul său și proiectează viitorul. Cuprinzând peste patruzeci de piese inspirate de îmbrăcămintea pentru bărbați alături de accesorii unisex, colecția folosește un butterfly effect pentru a experimenta cu mici detalii care au un impact semnificativ asupra designului final.

Piesele oferă versatilitate: jachetele puffer formează un cocoon în jurul corpului, în timp ce costumul abstract cu imprimeu fluture prezintă o croială modernă pentru ocazii speciale. Colecția se îndepărtează de tendințele sezoniere, concentrându-se pe expresia individuală și pe autenticitate.

Directorul de design al COS, Karin Gustafsson, a declarat: „Ceilalți ne inspiră întotdeauna – colaborarea cu YEBOAH ne-a permis să explorăm inspirația lui Reece și ne-a încurajat să ne imaginăm design-urile noastre într-o nouă perspectivă. Îmbrățișând sinergia dintre două arii diferite ale aceleiași industrii, sperăm să inspirăm și să aducem comunitățile noastre împreună.”

„COS a fost pe radarul meu de ceva timp și invers – au văzut ce făceam cu Saint anterior și, în cele din urmă, ne-am conectat pentru a discuta această colaborare – restul este istorie. Cred că COS este cel mai bun în ceea ce privește calitatea accesibilă și am văzut o oportunitate de a combina calitatea cu creativitatea inovatoare. Împreună, prin contopirea mărcilor noastre putem ajunge la noi audiențe”, a declarat Reece Yeboah, fondatorul YEBOAH.
Fidelă inovarii și promovării unei economii mai circulare, colecția folosește materiale organice și reciclate, precum și lână RWS provenită din surse responsabile.

Continuând să susțină și să promoveze comunitatea creativă, colecția în ediție limitată COS × YEBOAH va fi prezentată în această lună.

Colecția capsulă va deveni disponibilă la nivel global pe cos.com și în magazine selectate pentru o perioadă limitată.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: