CONCURS: The Trends și QuickMobile te premiază cu un iPhone 6 Plus CONCURS: The Trends și QuickMobile te premiază cu un iPhone 6 Plus
Dragii mei, noi am făcut, deja, primul pas pentru a ne împrietenii mai bine. Suntem fresh, în haine noi, și asta s-a întâmplat chiar... CONCURS: The Trends și QuickMobile te premiază cu un iPhone 6 Plus

Dragii mei,

noi am făcut, deja, primul pas pentru a ne împrietenii mai bine. Suntem fresh, în haine noi, și asta s-a întâmplat chiar înainte de Paște, așa cum spune tradiția. Am ales ceva să fie în trend cu vremurile și care să atragă privirile. Ne-am schimbat numele în TheTrends, dar și logo-ul.

(Sper că vă place și vouă ce a născocit Alina, pentru că echipa este mulțumită și vrea să își arate recunoștința și aici).

Avem rubrici noi, multe articole, dar și colaboratori care ne sunt alături și care își vor lăsa, destul de des, amprenta online prin guest-posturile lor. Nouă ne plac textele scrise, deja, de ei și vrem să îi lăudați și voi un pic la debut.

Ce mai vrem? Păi, acum este rândul vostru să ne sprijiniți. Dacă vă întrebați ce și cum, vă spun simplu. Să stați cât mai mult alături de noi, să ne citiți zi de zi și să fiți mai activi în social media. Să ne spuneți când vă place un anumit material/opinie sau să ne criticați prin comentarii atunci când greșim.

Iar noi ne revanșăm. De data aceasta, în parteneriat cu prietenii de la QuickMobile, punem la bătaie un iPhone 6 Plus. Unul dintre voi îl va câștiga după 10 zile de concurs.

Ce trebuie să faceți? E simplu. Să ne citiți. Să ne spuneți, în zilele de CONCURS, în comentariile voastre la acest text, care este articolul care v-a plăcut și să îl recomandați și prietenilor din social media (Facebook/Twitter/LinkedIn/Google+).

Și nu ne oprim aici. Odată ce aflăm câștigătorul pentru iPhone, deschidem un nou concurs. Avem un alt gadget care să vă bucure: SAMSUNG GALAXY GEAR 2 NEO SMARTWATCH!!!

Concursul se încheie joi, 9 aprilie, iar câștigătorul îl vom afla, vineri, 10 aprilie 2015. Prin tragere la sorți!

UPDATE: Extragerea s-a facut prin random.org! Vezi video…

PS. Echipa noastra a decis sa acorde si un premiu de “popularitate”. El ii revine cititoarei noastre Sofica Mihaela, care a depasit 100 de comentarii la acest concurs!  Ea va primi din partea The Trends si a Sole Luxury Boutique un set Jean Paul Gaultier “Classique”.

Pentru a afla cum puteti intra in posesia premiilor va rugam luati legatura cu echipa nostra pe email, facebook sau telefon!

The Trends va ureaza un Paste fericit si va asteptam saptamana viitoare la un nou concurs unde premiul este un SAMSUNG GALAXY GEAR 2 NEO SMARTWATCH!!!

jean paul gaultier classique  (2)