CONCURS: Te chemăm să mănânci cu noi “La Mama” CONCURS: Te chemăm să mănânci cu noi “La Mama”
“La Mama” aniversează pe 27 februarie 2017, 18 ani de ISTORIE gastronomică și răsfăţ culinar, 18 ani de la deschiderea primului restaurant. Ce au însemnat cei... CONCURS: Te chemăm să mănânci cu noi “La Mama”

“La Mama” aniversează pe 27 februarie 2017, 18 ani de ISTORIE gastronomică și răsfăţ culinar, 18 ani de la deschiderea primului restaurant. Ce au însemnat cei 18 ani: “am inaugurat zece restaurante și trei cafenele. Am oferit locuri de muncă pentru mii de oameni și am ospătat milioane de clienţi înfometati și însetaţi” susține Cătălin Mahu, proprietarul restaurantelor.

La Mama înseamnă, astăzi, o bucătărie cu gustul celei “de acasă”, o bucătărie românească și internaţională, dar una CITADINĂ, URBANĂ, REINTERPRETATĂ.

Preparatele clasice sunt adevărate surse de inspiraţie pentru bucătăria modernă, citadină, atât cea românească, cât și cea internaţională, de unde ei au “împrumutat” preparate celebre: escalop, burger. De aceea veţi regăsi acum în meniurile La Mama și midii din Marea Neagra proaspete (în sezon) alături de varză cu ciolan sau deja celebrii papanași.

La Mama înseamnă și VERSATILITATE în bucătărie = “recunoaștem și preţuim preparatele cu tradiţie dar suntem deschisi și îmbraţișăm tot ceea ce este nou. 18 ani în care am rămas pe o piaţă în care restaurantele apar și dispar peste noapte și, mai mult, ne-am REINVENTAT permanent”, conchide Cătălin Mahu.

la-mama

Noi ne-am gândit să vă facem o surpriză și să vă oferim și un premiu. Sau două! În ce constau?

– o invitaţie pentru câștigătorul concursului (o persoană) la Evenimentul privat de aniversare 18 ani La Mama – “La Mama Sweet Eighteen, Denim & Ro. Party” – din data de 27 februarie 2017, ora 19.30, La Mama Ateneu. Partener eveniment: “Zestrea” by Liliana Turoiu.

și

– un voucher în valoare de 100 lei pentru o cină de două persoane într-unul din cele 6 restaurante La Mama din București în luna martie 2017.

Ce trebuie să faceți pentru a câștiga premiul?

Trebuie să ne spuneți ce înseamnă pentru voi restaurantul “La Mama” și care este “produsul” preferat.

Durata de desfășurare: 10 – 26 februarie 2017 (Vom premia cel mai original răspuns, iar câștigătorul urmează să fie anunţat în data de 26 februarie. Acesta va participa alături de noi la evenimentul de aniversare La Mama.)

 • Silviu Pal

  10/02/2017 #1 Author

  Am avut foarte multe momente in care am vrut sa mananc la restaurantul “La mama”, dar nici pana acum nu am reusit sa ma sincronizez. Dar mi-e o pofta de o ciorba buna de perisoare si de niste sarmale cu mamaliguta si smantana de nu pot sa descriu in cuvinte. Numai dupa numele restaurantului simt ca “La mama” va fi ca o mama pentru mine dupa ce voi manca pentru prima data acolo. Si-asa mama nu e chiar asa aproape de “casa”, asa ca s-ar bucura sa stie ca o alta “mama” ma hraneste ca acasa. La multi ani!

  Reply

 • Silvia

  11/02/2017 #2 Author

  Este deja traditie la noi in familie sa luam masa la rsturantul La Mama inca de la inceputurie sale..
  Ma bucura fapul ca exista locuri in care se pastreaza serviciile de servire si masa la cea mai buna calitate. Ciorbele si papanasii sunt preferatii nostrii.

  Reply

 • Roxana Vasile

  13/02/2017 #3 Author

  Restaurantul “La Mama” reprezinta pentru mine conceptul de masa servita ca acasa, in familie, servind bucate pregatite cu dragoste, asa cum numai o mama stie! Felul de mancare preferat – sarmalute cu mamaliguta, care imi aminteswc de copilarie si de savoarea bucatelor pregatite de mama mea !

  Reply

 • Irina Verlan

  16/02/2017 #4 Author

  Iubesc ciulamaua cu ciuperci si pui de la “La Mama”. Fiind departe de casa (600 de km) gustul acestei mâncare ma transpune de fiecare data in familie la masa de duminica atunci când ne strângeam cu toții pentru a savura aceasta mâncare.
  Atmosfera îmbietoare, ospătarii prietenoși si zâmbitori, dar mai ales mâncărurile atent selecționate ma fac de fiecare data când tânjesc după o mâncare gătită ca la mama acasa – sa Pășesc pragul acestui restaurant.
  P.S. Papanașii sunt to die FOR it.
  M-as bucura sa merg la serbarea celor 18 ani de activitate alături de echipa The Trends, ar fi o bucurie sa petrec timp de calitate in compania unor profesioniști.

  Reply

 • Korinna

  23/02/2017 #5 Author

  Mancarea romaneasca de “La Mama” imi aminteste de mesele calde din familie, de copilarie, de parinti de bunicii de la tara.
  Imi place foarte mult mamaliguta cu branza si smantana

  Reply

 • Marian Crăciun, Jurnalist

  27/02/2017 #6 Author

  Irina Verlan te asteptam diseara alături de noi la evenimentul de aniversare La Mama!

  Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: