Omul cu Sobolani, una dintre cele mai longevive trupe de rock alternativ din Romania, lanseaza vineri, 11 octombrie 2013, orele 22 :00, cel de-al...
Omul cu Sobolani. foto2 copyOmul cu Sobolani, una dintre cele mai longevive trupe de rock alternativ din Romania, lanseaza vineri, 11 octombrie 2013, orele 22 :00, cel de-al 8-lea album din cariera – „Marea Cautare”. Evenimentul va avea loc in noul stabiliment cultural numit Colectiv (Str. Tabacarilor 7, Sector 4 – in incinta fostei fabrici Pionierul). Albumul  este editat de catre A&A Records.
Daca esti fan Omul cu Sobolani si vrei sa fii printre primii care vor descoperi noul album te provocam la concurs. Tot ce trebuie sa faci este sa ne lasi un comentariu cu numele piesei preferate din repertoriul OCS, sa dai like paginii de facebook Gadget&Trends (http://www.facebook.com/Gadget.Trends) si un share la concurs. Castigatorul il alegem vineri dimineata prin tragere la sorti, asa ca ramai cu ochii pe site.

Mai multe despre “Marea Cautare”:

In  2012, Omul cu sobolani au pornit in 2012 intr-o noua cautare muzicala si spirituala, deopotriva. „Marea Cautare” este un album muncit aproape doi ani de zile, un album care nu a venit deloc de la sine, dar nici nu a fost cautat, are 11 piese, si da deja semne ca este cel mai “introspectiv” album OCS de pana acum.

In primavara a fost lansat primul single de pe acest album, „Cauta”, iar  “Visule”, un featuring cu MC Bean (Subcarpati) sau “Ridica-te si mergi in maini”, ating subiecte taioase care indeamna la autoanaliza, si ajung prin locuri nebatatorite de trupa, atat din punct de vedere muzical, cat si conceptual.

„Am ce dau”, cel mai recent single de pe albumul „Marea Cautare” a fost lansat in urma cu cateva saptamani la Radio Guerrilla, iar joi, 3 octombrie, ora 11:00 va fi lansat videoclipul piesei chiar pe pagina oficiala de youtube a trupei, http://www.youtube.com/user/OCSoficial. Vedeti aici un teaser: http://youtu.be/MbFOHppSF2k.

Marea Cautare” inseamna un album-manifest prin care cei patru membri Omul cu Sobolani reusesc sa-si scoata ascultatorii din zona de confort, dar in acelasi timp sa se surprinda pe ei insisi intr-un moment de cotitura, in care trebuie sa alegi daca te uiti in urma sau privesti spre viitor.

Omul cu Sobolani este trupa de rock alternativ infiintata in Constanta, in 1997. De atunci au trecut 16 ani de cautari, 8 albume lansate, 90 piese si 3 generatii de fani. Componenta actuala ii cuprinde pe Dan Amariei (voce), Nicolae Amara (chitara), Mihnea Dobrota (tobe) si Radu Andrei (bas).

Evenimentul de lansare al albumului va fi urmat de un turneu national de promovare ce va dura pana in decembrie.

Sigle-uri Omul cu Sobolani – albumul „Marea Cautare”

Pretul unui bilet pentru concertul de lansare al abumului este 20 lei. Biletele se pot achizitiona inainte de eveniment, din locatie.

 • Anamaria puia

  09/10/2013 #1 Author

  Oda in Piata Romana 🙂

  Reply

 • S Roxana

  09/10/2013 #2 Author

  Soarele vorbeste prostii

  Reply

 • Loluta Andrei Florin

  09/10/2013 #3 Author

  Soarele vorbeste prostii

  Reply

 • Katelyn

  09/10/2013 #4 Author

  OCS-Cea mai frumoasa zi.

  Reply

 • Ady.qd

  10/10/2013 #5 Author

  Sa nu astepti nimic

  Reply

 • Horia S

  10/10/2013 #6 Author

  Moksha

  Reply

 • cristina s

  10/10/2013 #7 Author

  “Inca o gluma proasta”

  Reply

 • Cristi V.

  10/10/2013 #8 Author

  Ajutor

  Reply

 • ileana b

  10/10/2013 #9 Author

  cine e de vina

  Reply

 • Claudiu Gimi

  10/10/2013 #10 Author

  Ziua 1, momentul 1

  Reply

 • Mihaela M

  10/10/2013 #11 Author

  “Cine e de vina”

  Reply

 • Oana Dincă, Jurnalist

  11/10/2013 #12 Author

  Dragi prieteni, am ales castigatorul! Lista de participanti a fost formata din cei ce ne-au raspuns pe site si pe pagina noastra de facebook iar fericitul castigator este numarul 23: Alex Șteopoaie. Alex, te asteptam in aceasta seara la concert. Vei fi trecut pe lista la intrare, asa ca sa ai un buletin la tine. Nu uita, invitatia este dubla.

  Nu am publicat filmul cu tragerea la sorti dar acesta este disponibil daca exista doritori.

  Va dorim o zi frumoasa si insorita,
  Echipa Gadget&Trends

  Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: