Etapa înscrierilor la Premiile Eurocloud România se termină pe 31 iulie. Câștigătorii vor reprezenta România în cea mai bine cotată competiție independentă la nivel...

cloud+(1)Etapa înscrierilor la Premiile Eurocloud România se termină pe 31 iulie. Câștigătorii vor reprezenta România în cea mai bine cotată competiție independentă la nivel european.

Pentru al doilea an consecutiv, filiala locală a Eurocloud, asociație pan-europeană cu prezență directă în 29 de țări promovează companii cu produse tehnologice din domeniul cloud computing la nivel continental. Competiția națională Premiile Eurocloud 2014 caută acele companii care excelează printr-un concept de produs unic, au în spate o platformă tehnică robustă sau și-au dovedit deja succesul de piață la nivel național. Cei care vor reprezenta România vor fi sprijiniți prin promovarea în cadrul unei puternice organizații internaționale, o comunitate din care fac parte deopotrivă startupuri și furnizori consacrați de cloud, companii care utilizează cu precădere acest tip de produse dar și reprezentanți cu rol decizional ai administrației Uniunii Europene.

Elena Zvarici_Eurocloud Romania”Dată fiind noutatea domeniului, majoritatea țărilor europene pleacă în linii mari cu aceleași șanse în sectorul cloud computing-ului. Nu vrem să pierdem această șansă, de aceea organizăm această competiție care în final este o punte de legătură cu clienți și alte companii similare din Europa, una pe care cei mai mulți abia învață să o folosească. România poate deveni o țară a cloud computing-ului”

Elena Zvarici, președinte al Eurocloud România

Companiile care vor să se înscrie la Premiile Eurocloud 2014 o mai pot face până pe 31 iulie completând formularul disponibil la eurocloud.ro. Ulterior acestei date, un juriu profesionist va evalua aplicațiile și va stabili câștigătorii fiecărei categorii. Aceștia vor putea reprezenta România la gala Eurocloud Awards 2014 din 30 septembrie la Luxemburg.

Categoriile la care se pot face înscrierile acoperă tot spectrul de organizații din industria tânără a cloudului, inclusiv clienți care utilizează acest tip de servicii.

–   Cel mai bun serviciu SaaS (software as a service) de pe piață

–    Cel mai bun serviciu IaaS/Paas (Infrastructure/Platform as a service) de pe piață

–    Cel mai inovativ startup de cloud

–    Startup-ul de cloud cu cel mai bun potențial de business

–    Cel mai bun serviciu de cloud pentru sectorul public

–    Serviciul de cloud cu cel mai mare impact în business

”Candidații de anul trecut ne-au spus că am fost exigenți. Anul acesta am încercat să facem mai facilă procedura de înregistrare fără să ne pierdem din rigurozitate iar materialele complete de pe site ajută candidații să înțeleagă toate detaliile”

Elena Zvarici, președinte al Eurocloud România

 Printre câștigătorii competiției de anul trecut se numără RenderStreet, Ymens, Siveco și GTS Telecom.

Membru activ al comunității EuroCloud, EuroCloud România reunește industria cloud, utilizatorii serviciilor de cloud computing și mediul legislativ românesc, respectiv european. EuroCloud România este membru al Consiliului de Administrare EuroCloud Europa.

EuroCloud România își propune dezvoltarea unui ecosistem local de cloud și creșterea vizibilității pieței românești în contextul european al industriei cloud.

EuroCloud România este o organizație independentă, non-guvernamentală, non-profit, care funcționează dupa legea română a asociațiilor și fundațiilor.

Eurocloud este un accelerator de business care ajută la stabilirea de legături între companii din domeniul cloudului. Scopul său principal este să reprezinte industria cloud din Europa, luând în calcul diferențele locale specifice și să fie o excelentă platformă pentru schimburi cu America și Asia. Înființată în 2009, organizația numără în prezent 29 de membri naționali și are sediul central în Luxemburg.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: