Operatorul de transport aerian TAROM, una dintre cele mai mari companii de profil de pe piaţa locală, a decis suplimentarea zborurilor către 4 destinaţii...
taromOperatorul de transport aerian TAROM, una dintre cele mai mari companii de profil de pe piaţa locală, a decis suplimentarea zborurilor către 4 destinaţii din portofoliu în această iarnă.

Astfel, Bucureşti-Roma-Bucureşti va avea 2 frecvenţe suplimentare, ajungând la 6 zboruri săptămânale. Preţurile pe această rută încep de la 141 euro (trebuie să ştiţi că pentru acest tarif locurile sunt limitate), pentru un bilet dus-întors, cu toate taxele incluse.

Travel trends: TAROM reduce tarifele şi extinde destinaţiile din oferta Septembrie aniversar

În acelaşi timp, ruta Bucureşti – Dubai – Bucureşti va fi operată de 3 ori pe săptămână faţă de 2 zboruri câte se operau în orarul de vară. Cel mai mic preţ pentru această rută este de 211 euro (la fel, numărul de locuri este limitat pentru acest preţ), pentru un bilet dus-întors, cu toate taxele incluse.

În perioada 20 decembrie 2014 – 18 februarie 2015, TAROM va opera un zbor în plus pe săptămână pe ruta Bucureşti – Geneva – Bucureşti. Preţul unui bilet dus-întors, cu toate taxele incluse începe de la  119 euro.

Pe Bucureşti- Chişinău-Bucureşti se va efecta în plus un zbor, ajungându-se la 18 zboruri pe săptămână. Preţurile pe această rută încep de la 116 euro, pentru un bilet dus-întors, cu toate taxele incluse.

TOPUL companiilor aeriene cu cea mai mare vizibilitate în publicitate

Totodată, TAROM vine şi în acest an în sprijinul iubitorilor sporturilor de iarnă şi oferă transportul gratuit al unui excedent de bagaj de 23 kilograme, reprezentând echipamente de ski şi snowboard, pentru pasagerii care călătoresc între România (Bucureşti /Iaşi/Sibiu) sau Moldova(Chişinău) şi Londra,Viena, Nisa, Munchen, Sofia, Torino, Bolonia, Milano (Bergamo), Geneva.

Această facilitate este acordată pentru călătoriile efectuate în perioada sezonului de iarnă, între 26 octombrie 2014 şi 28 martie 2015, data începerii călătoriei. Echipamentul sportiv de iarnă constă în: o pereche de schiuri, o pereche de clăpari şi o pereche de beţe sau o placă de snowboard şi o pereche de clăpari.

Acceptarea gratuită a acestor echipamente sportive se va face în limita capacităţii disponibile, în funcţie de tipul de avion.

John Stephenson, Wizz Air: nu încercăm să intrăm pe aeroporturile aglomerate

„ În sezonul de iarnă 2014-2015, TAROM măreşte numărul de zboruri pe destinaţiile Roma, Dubai, Geneva, Chişinău şi deschide cursa Iaşi-Dublin. De asemenea,  tuturor pasagerilor care călătoresc pe rute între România (Bucureşti /Iaşi/Sibiu) sau Moldova(Chişinău) şi Londra,Viena, Nisa, Munchen, Sofia, Torino, Bolonia, Milano (Bergamo), Geneva, le oferim transportul gratuit al echipamentului pentru sporturile de iarnă cu o greutate maximă de 23 de kg. Reamintesc clienţilor noştri, că TAROM, pune la dispoziţia pasagerilor Business transport gratuit al bagajului cu greutate de până la 79 de kilograme (3 piese x 23 kg (o piesă standard de bagaj cală) +10 (o piesă standard de bagaj mână – n.red.) şi pasagerilor Economic, transport gratuit al bagajului cu o greutate maximă de 33 de kilograme (1 piese x 23 kg (o piesă standard de bagaj cală) +10(o piesă standard de bagaj mână) – n.red.)”, a declarat Christian Heinzmann, CEO-ul TAROM.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: