Compania cu cei mai fericiti angajati in 2021 este… Compania cu cei mai fericiti angajati in 2021 este…
Feedback-ul pozitiv din partea mai multor departamente, inclusiv al angajatilor din segmentul de inginerie, design, marketing sau vanzari, care apreciaza compania la un nivel... Compania cu cei mai fericiti angajati in 2021 este…

Feedback-ul pozitiv din partea mai multor departamente, inclusiv al angajatilor din segmentul de inginerie, design, marketing sau vanzari, care apreciaza compania la un nivel inalt, este factorul care a evidentiat o cultura orientata catre angajati si un mediu de sprijin la Adobe. Astfel, Comparably a plasat Adobe in fruntea clasamentului sau cu cei mai fericiti angajati, compania fiind acum urmata de organizatii care se clasau anterior pe pozitii de top, precum Hubspot, Microsoft, IBM sau Zoom.

Comparably a creat acest clasament pe baza evaluarilor anonime ale angajatilor, care au fost trimise comparativ pe o perioada de 12 luni, din septembrie 2020 pana in septembrie 2021. Intrebarile care stau la baza analizei datelor includ opinia asupra mediului de lucru, nivelului salariului, beneficiilor primite, nivelul volumului de munca, nivelului general de satisfactie, atasamentul fata de echipa si companie, sau alinierea la obiectivele companiei.

De altfel, in afara de evaluarea Comparably, in timpul pandemiei, Adobe a masurat constant nivelul de satisfactie a angajatilor pentru a intelege mai bine provocarile muncii in contextul COVID-19 si pentru a veni cu solutii pentru a raspunde nevoilor in schimbare. Astfel, masurile luate de la inceputul pandemiei includ introducerea a peste 15 Global Days Off la nivelul companiei, 20 de zile de concediu platit in fiecare an pentru angajatii direct afectati de COVID-19 si un program de lucru flexibil. Adobe a oferit, de asemenea, sprijin financiar fiecarui angajat in valoare de 500 USD/persoana. Angajatii pot folosi acest fond pentru orice echipament sau produse care le ofera confort in biroul de acasa.

In plus, preocuparea pentru angajati se extinde si in zone dincolo de confortul fizic, pana la echilibrul emotional. Toti angajatii beneficiaza de un program prin care pot apela la serviciile unui psiholog, iar in cadrul acestui program pot apela gratuit si la serviciile unui consultant financiar. Un fond suplimentar de 600 USD/persoana este disponibil pentru a acoperi nevoile de wellbeing ale angajatilor. Orice membru al echipei poate cumpara echipamente de antrenament sau rechizite pentru hobby-uri.

Angajatii Adobe Romania, implicati in cea mai mare parte in cercetare, dezvoltare software si operatiuni cloud pentru produsele Adobe cu impact global, lucreaza de acasa de la inceputul lunii martie 2020, pentru a reduce expunerea la riscul de imbolnavire cu coronavirus. Cu toate acestea, acest lucru nu a impiedicat compania sa continue sa investeasca in dezvoltarea personala si profesionala a angajatilor prin organizarea a zeci de traininguri de soft-skills, programe de coaching si evenimente ale comunitatii tehnologice.

„Suntem in contact constant cu colegii nostri nu doar pentru a ne urmari obiectivele de business, ci si pentru a ne asigura ca nivelul lor de satisfactie si bunastare ramane ridicat. Avem o echipa de peste 800 de ingineri in Romania. Unii dintre ei au devenit colegii nostri in timpul pandemiei. Suntem bucurosi sa vedem ca echipa se poate adapta, sprijini si inspira reciproc in orice situatie pentru a mentine un nivel ridicat de performanta in joburile lor de zi cu zi, precum si un echilibru bun intre viata profesionala si viata personala.” – spune Cris Radu, Site Leader Adobe Romania si VP of Engineering Digital Experience.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: