Colin’s deschide un magazin de 386 m.p. în FASHION HOUSE Outlet Centre București Colin’s deschide un magazin de 386 m.p. în FASHION HOUSE Outlet Centre București
Brand-ul internațional Colin’s, unul dintre cei mai mari retaileri globali de articole vestimentare din denim, marchează o nouă etapă importantă în extinderea rapidă în... Colin’s deschide un magazin de 386 m.p. în FASHION HOUSE Outlet Centre București

Brand-ul internațional Colin’s, unul dintre cei mai mari retaileri globali de articole vestimentare din denim, marchează o nouă etapă importantă în extinderea rapidă în România, prin deschiderea primului său magazin de tip outlet pe piața locală, în cadrul FASHION HOUSE Outlet Centre București.

Brand-ul Colin’s a fost înființat în Turcia în 1983 și, în cei peste 30 ani de existență, a devenit recunoscut la nivel global pentru gama sa variată de articole vestimentare și, în special, pentru   confecțiile din denim la prețuri accesibile, potrivite pentru orice vârstă sau gen. Retailer-ul este astăzi prezent în peste 50 de țări și deține o rețea de peste 680 magazine.

În cadrul FASHION HOUSE Outlet Centre București, Colin’s a închiriat un spațiu generos de 386 m.p., ce urmează să fie deschis publicului la finalul lunii mai. Acesta este al 5-lea brand, după Triumph, Sport Vision, Issimo Home și R&R Boutique, care se alătură outlet-ului FASHION HOUSE din București de la începutul anului 2016.

Piața locală de retail se află într-o perioadă de creștere stabilă, în care destinațiile atractive de shopping, așa cum este cazul parcului de retail West Park și al outlet-ului integrat FASHION HOUSE Outlet Centre, se bucură de cerere susținută atât din partea consumatorilor, cât și a retailerilor. Tendința de maturizare a pieței spațiilor comerciale are în mod deosebit o influență pozitivă asupra segmentului de outlet-uri, întrucât orice business de retail aflat în plină expansiune va căuta întotdeauna un partener profesionist pentru a valorifica stocurile și a obține profit suplimentar – declară Sorin Blaga, directorul general al Liebrecht & wooD Romania și FASHION HOUSE Outlet Centre București.

Ca urmare a strategiei susținute de marketing și extindere în București, FASHION HOUSE Group a semnat sau a extins contracte de închiriere cu 16 retaileri doar în ultimele 16 luni, consolidând astfel un trend estimat să continue și în viitorul apropiat. Outlet-ul a încheiat anul 2015 cu rezultate spectaculoase, concretizate într-o creștere anuală de 10,5% a volumului de vânzări, respectiv o rată de conversie cu 23,8% mai mare față de anul precedent.

Deschis în 2008 în cadrul parcului de retail West Park, FASHION HOUSE Outlet Centre București este primul și singurul centru comercial de tip outlet din România, fiind dezvoltat de FASHION HOUSE Group, companie ce face parte din Liebrecht & wooD Group.

Fiind localizat în mod strategic lângă centura Capitalei și având acces direct din autostrada A1, centrul comercial se află la doar 30 minute distanță de centrul orașului. FASHION HOUSE Outlet Centre are o suprafață totală de 16,000 m.p. și găzduiește 70 de magazine, un food court și o parcare amplă cu 2,150 locuri.

Printre chiriași se numără: US Polo, Adidas, Puma, Otter, Champion, Mango, Collective, Sport Vision, Lee Cooper, Tom Tailor, Guess, BSB, Stefanel, Camel Active, Lacoste & Gant, Triumph.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: