Colin’s deschide cel de-al 7-lea magazin din România Colin’s deschide cel de-al 7-lea magazin din România
Colin’s, retailerul internaţional de modă prezent în 38 de ţări în întreaga lume, anunţă deschiderea celui de-al 7-lea magazin al reţelei din România în... Colin’s deschide cel de-al 7-lea magazin din România

Colin’s, retailerul internaţional de modă prezent în 38 de ţări în întreaga lume, anunţă deschiderea celui de-al 7-lea magazin al reţelei din România în Ploieşti Shopping City, cel mai mare centru comercial din judeţul Prahova. Acesta va fi inaugurat pe data de 22 mai, în urma unei investiţii de 450.000 Euro.

„Deschiderea magazinului reprezintă un pas important în strategia de dezvoltare a brandului din următorii doi ani, ce îşi propune extinderea în centre comerciale de interes strategic care oferă trafic și vizibilitate crescute, aşa cum este Ploieşti Shopping City. Ne propunem ca până la sfârşitul lui 2016 să investim 20 milioane de dolari în România şi să extindem reţeaua până la 25 de unităţi.”, a declarat Alparslan Varol, Country Manager Colin’s.

Spaţiul este primul din România ce beneficiază de un nou concept de amenajare, fiind cea mai importantă unitate a lanţului din afara Bucureştiului.  Magazinul ocupă o suprafaţă de aproape 600 mp şi este situat pe artera comercială principală a mall-ului din Ploieşti.

 „Inaugurarea noului spaţiu confirmă succesul de care se bucură centrul comercial şi faptul că suntem destinaţia de shopping numărul  1 din regiune. Îi aşteptăm pe clienţii noştri să se bucure de o experienţă de cumpărături întregită de un brand cheie la nivel internaţional. ”, declară Marina Trifina, Marketing Manager Ploieşti Shopping City.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: