Cauţi accesoriul care să te scoată în evidenţă în această toamnă? Vei atrage toate privirile cu un colier masiv, la baza gâtului, care va...
colier-sfoara-cerata-turcoaz-M_PM-01_129 leiCauţi accesoriul care să te scoată în evidenţă în această toamnă? Vei atrage toate privirile cu un colier masiv, la baza gâtului, care va da ţinutelor tale un aer de opulenţă regală!

De câteva sezoane încoace, colierele masive se bucură de toată atenţia creatorilor de modă. De la Chanel, Versace şi Dolce &Gabbana, la Celine, Lanvin şi Oscar de la Renta, toate marile colecţii de modă pentru toamnă-iarnă 2013/2014 au pus accent pe opulenţă şi lux, atunci când vorbim de bijuterii.

Designerii au decis: colierele masive la baza gâtului sunt must have în toamna 2013! Cu alte cuvinte, coliere supra-dimensionate, preţioase, strălucitoare, colorate, ostentative, care înconjoară baza gâtulu işi acoperă o parte din decolteu. Gândeşte-te la reginele byzantine şi la opulenţa bijuteriilor lor, create din metale preţioase şi împodobite cu perle, diamante şi broderii metalice minuţioase.

Cu un astfel de colier, hainele trec în plan secund, dar tu poţi să fii sigură că vei avea o apariţie de neuitat! Marele avantaj al colierelor statement este că nu mai ai nevoie de alte accesorii pentru a-ţi accesoriza ţinuta. În plus, chiar dacă la prima vedere par a fi bijuterii de seară, designerii ne încurajează să purtăm aceste coliere şi în timpul zilei. De exemplu, o ţinută office formată din pantaloni simpli negri şi cămaşă albă va deveni ultra-sofisticată dacă îi adaugi un colier bătut cu pietre colorate. Pe lângă aspectul luxuriant în ton cu tendinţele sezonului toamnă-iarnă 2013/2014, colierele handmade din noua colecţie SilverZone sunt produse unicat.Ca orice Regină,  vei fi singura care va purta o astfel de bijuterie, nu doar sofisticată!

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: