Colgate România lansează noi produse Colgate România lansează noi produse
Colgate România prezintă Colgate Natural Extracts Radiant White cu extracte de sare din alge marine asiatice pentru albirea dinților și Colgate Natural Extracts Ultimate... Colgate România lansează noi produse

Colgate România prezintă Colgate Natural Extracts Radiant White cu extracte de sare din alge marine asiatice pentru albirea dinților și Colgate Natural Extracts Ultimate Fresh cu extract de ulei de lămâie și aloe vera din Asia pentru prospețime.

“Oricând luăm decizia de a face schimbări în stilul nostru de viață, cel mai important este să fim consecvenți și să luăm decizii treptat, pe o perioadă lungă de timp, care ne oferă plăcere și transformă rutina zilnică într-o experiență pe care vrei să o repeți. Un zâmbet sănătos, autentic și plin de încredere este și el o reflexie a deciziilor bune și sănătoase pe care le luăm zilnic și o dovadă de echilibru. Când am descoperit noua gamă Colgate® Natural Extracts, am simțit că mă pot baza pe plăcere și eficiență pentru a avea un zâmbet sănătos”, mărturisește Cori Grămescu, coach de lifestyle și nutriție.

Aromele naturale și consistența delicată a pastei de dinți Colgate® Natural Extracts Ultimate Fresh fac din acest produs alegerea mea pentru periajul de după masa de prânz, pentru că îmi oferă experiența plăcută a prospețimii citricelor și frunzelor de mentă. Însă știu că înainte de prospețime, îmi doresc dinți strălucitori, astfel, dimineața și seara îmi îngrijesc zâmbetul cu pasta de dinți Colgate® Natural Extracts Radiant White pentru albirea dinților”, adaugă Cori Grămescu.

Colgate® Natural Extracts Ultimate Fresh este alegerea perfectă pentru cei care apreciază prospețimea după periajul dinților și gustul plăcut de mentă și citrice care persistă.

Fiecare pastă de dinți Colgate® Natural Extracts conține extracte naturale de calitate și atent selecționate. Acestea nu sunt benefice doar sănătății și frumuseții, oferind protecție zilnică dinților, ci și o experiență de periaj încântătoare, transformând rutina zilnică într-un ritual al plăcerii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: