Colecția PANDORA, inspirată din fauna exotică, flora vibrantă şi simbolismul exotic Colecția PANDORA, inspirată din fauna exotică, flora vibrantă şi simbolismul exotic
Porneşte într-o aventură minunată prin oaza de bijuterii de la PANDORA, inspirată de fauna exotică şi flora vibrantă, precum şi de simbolismul exotic. Noile... Colecția PANDORA, inspirată din fauna exotică, flora vibrantă şi simbolismul exotic

Porneşte într-o aventură minunată prin oaza de bijuterii de la PANDORA, inspirată de fauna exotică şi flora vibrantă, precum şi de simbolismul exotic. Noile creaţii finisate manual, dedicate anotimpului vacanţelor, sclipesc în culorile mării limpezi şi ale cerului senin. Pietre strălucitoare transparente, verzi sau albastre împodobesc bijuterii din argint şi aur, care îmbină perfect meşteşugul tradiţional cu materiale de cea mai bună calitate.

Culori vii. Suprinzând lucirea şi culorile unui paradis îndepărtat, talismanele cu mozaicuri pavé şi cuarţ sintetic mutifaţetat reprezintă o paletă de nuanţe între verdele marin şi albastrul ceresc. Asortează-le cu brăţări din piele în dublu şir, în culori metalice, pentru a obţine un look stilat, care îţi va transmite cu siguranţă o stare de vacanţă.

Palmieri grafici. PANDORA adoptă fascinaţia modei pentru frunza de palmier, reinterpretând acest motiv bine cunoscut şi incluzîndu-l în bijuterii din argint 925, cu un design cu forme decupate. Colierul cu pandantiv supradimensionat şi inelul cu care se asortează sunt înfrumuseţate cu zirconiu cubic strălucitor, pentru a accentua formele ondulate ale acestui model.

Şerpi strălucitori. PANDORA transformă formele exotice ale şarpelui simbolic într-un minunat inel şi un talisman cu care să-l potriviţi. Realizate din argint 925, zirconiu cubic transparent şi pietre de cristal negru, aceste piese moderne dau o notă şic ţinutelor tale de vară.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: