Colecția IL PASSO primăvară-vară 2018 este definită de liniile designului minimalist Colecția IL PASSO primăvară-vară 2018 este definită de liniile designului minimalist
Noua colecție IL PASSO este declinată în cinci mari linii: Catwalk, Essential, Infinity, Lifestyle, Vibe și cuprinde piese pentru bărbați, femei și copii care... Colecția IL PASSO primăvară-vară 2018 este definită de liniile designului minimalist

Noua colecție IL PASSO este declinată în cinci mari linii: Catwalk, Essential, Infinity, Lifestyle, Vibe și cuprinde piese pentru bărbați, femei și copii care redefinesc standardele frumuseții, luxului și exclusivismului.

O întâlnire provocatoare între elementele clasice ale designului timeless și estetica contemporană streetwear. Nuanțele de gri, bej, roz, culorile aprinse de roșu, verde, albastru, dar și texturile metalizate sunt principalele direcții cromatice ale colecției de primăvară-vară 2018.

Prin colecția de primăvară-vară 2018, brandul IL PASSO marchează o nouă etapă în strategia de imagine și comunicare.

Naturalețea, spiritul liber, tinerețea, libertatea sunt valorile contemporane care se desprind din imaginile de campanie și care au nevoie să fie celebrate într-un context social și cultural potrivit.

Principalul mesaj în jurul căruia gravitează întregul concept este unul simplu, dar care definește o relația directă și reală: ”YOU ARE”.

Încă din 1999, anul înființării brandului IL PASSO, calitatea finisajelor și designul competitiv au fost valorile în jurul cărora compania și-a construit tradiția comercială și manufacturieră.

Creativitatea modelelor, estetica matură, propunerea vastă de forme, culori și texturi au făcut din compania IL PASSO unul dintre principalii jucători competitivi pe piața articolelor de lux din România.

 

DESIGNER BRANDS – IL PASSO NEW COLLECTION SS18

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: