Coffee corners Costa Coffee în magazinele MyAuchan din Stațiile Petrom! Coffee corners Costa Coffee în magazinele MyAuchan din Stațiile Petrom!
Auchan Retail România și Costa Coffee au demarat un parteneriat pentru a introduce coffee corners în toate magazinele MyAuchan din Stațiile Petrom. La finalul anului... Coffee corners Costa Coffee în magazinele MyAuchan din Stațiile Petrom!

Auchan Retail România și Costa Coffee au demarat un parteneriat pentru a introduce coffee corners în toate magazinele MyAuchan din Stațiile Petrom.

La finalul anului trecut, Auchan Retail România și Costa Coffee au demarat un nou parteneriat care presupune implementarea, în următorii ani, de coffee corners Costa Coffee în magazinele MyAuchan din Stațiile Petrom, proiect care susține viziunea comună de a oferi o cafea excepțională consumatorilor, la nivel național.

Printr-o singură oprire la MyAuchan, clienții vor putea savura, în faimoasele pahare Costa Coffee roșii, de tip take-away, 8 sortimente diferite de cafea Costa obținute din cele mai bune boabe de cafea, provenite din surse certificate Rainforest Alliance.

Primul coffee corner în parteneriat cu Auchan Retail România a fost lansat anul trecut în București, în stația Petrom de pe strada Brașov, urmând ca alte zeci de spații să fie implementate pe parcusul anului 2021, odată cu remodelarea Stațiilor Petrom și integrarea magazinelor MyAuchan.

Astfel, Costa Coffee își extinde prezența în piața de cafea din România, răspunzând nevoii consumatorilor de a se bucura de cafea de calitate și „on the go”, într-un format de proximitate MyAuchan, nou și modern. Cornerele sunt create pentru a oferi un moment de relaxare binemeritat, alături de o cafea excepțională, dar și băuturi răcoritoare sau gustări, în funcție de format, totul la cel mai bun raport calitate-preț.

”Ne bucurăm să lansăm un proiect atât de amplu în România. Prin parteneriatul cu Auchan România ne dorim să aducem Costa Coffee cât mai aproape de consumatorii noștri, într-un mod accesibil și fără compromisuri, alături de un partener de încredere. Conceptul de coffee corner completează oferta noastră de cafea disponibilă atât în magazine, pentru consumul acasă, dar și în localurile partenere HoReCa, preparată de specialiști barista. Astfel, Costa va fi sursa de energie perfectă pentru drum, oriunde în țară.”, declară Cristina Funieru, Coffee Business Development Manager Coca-Cola HBC România.

„Magazinele MyAuchan din Stațiile Petrom răspund cel mai bine nevoilor clienților aflați în mișcare, iar parteneriatul cu Costa Coffee reprezintă o completare firească a misiunii noastre de a oferi un comerț modern, o experiență deosebită de cumpărare și produse de calitate. Avem deja peste 20 de coffee corners operaționale în magazine, iar feedback-ul clienților ne încurajează să continuăm dezvoltarea acestui proiect și instalarea cornerelor în cât mai multe locații, la nivel național.”, a declarat Vasile Urzică, Responsabil Operațional MyAuchan Petrom.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: