Cocktail Holidays: topul preferinţelor turiştilor pentru vara 2016 Cocktail Holidays: topul preferinţelor turiştilor pentru vara 2016
Mai mult de 10.000 de turişti au ales vacanţe cu transport cursa charter pentru vara 2016, încă din perioada de Early Booking, destinaţiile preferate... Cocktail Holidays: topul preferinţelor turiştilor pentru vara 2016

Mai mult de 10.000 de turişti au ales vacanţe cu transport cursa charter pentru vara 2016, încă din perioada de Early Booking, destinaţiile preferate de ei fiind Zakynthos, Corfu, Tenerife și Antalya. Agenția de turism Cocktail Holidays a lansat în luna iunie întreg programul de chartere al sezonului, cu 26 de zboruri în 17 destinaţii, printre noutăţile anului fiind Algarve (Portugalia), Lefkada (Grecia), Split (Croația) şi Tivat (Muntenegru).

Cele mai multe chartere sunt din Bucureşti, 21 de curse, către destinaţii precum Antalya (trei pe săptămână) şi Bodrum (una pe săptămână), opt insule greceşti (câte două pe săptămână spre Creta-Chania şi Rodos, unul pe săptămână către Creta-Heraklion, Corfu, Mykonos, Santorini, Zakynthos, Lefkada) Algarve, Tenerife, Mallorca, Costa Brava, Costa Blanca, Split şi Tivat (câte unul pe săptămână). De la Iaşi se operează spre şi dinspre Antalya şi Rodos (câte unul săptămânal), iar din Cluj-Napoca sunt disponibile Creta-Chania, Santorini şi Zakynthos (câte unul pe săptămână).

„Pachetele pe charter sunt cele mai căutate pentru vacanţa de vară, mai ales de către turiștii care pleacă în concediu alături de familie şi prieteni. În fiecare an, pe lângă destinaţiile tradiţionale, în care suplimentăm oferta de hoteluri şi servicii turistice, le propunem clienţilor locuri noi. Anul acesta, nici nu am lansat bine ofertele pentru Algarve, Split, Tivat sau Lefkada cu Parga-Sivota şi interesul lor s-a dovedit a fi real”, declară Dan Goicea, director general adjunct Cocktail Holidays.

Maria Goicea, Cocktail Holidays – Românii se reorientează spre destinații din Europa cu ieșire la mare: Portugalia, Croația, Muntenegru

Los Gigantes TenerifeValoarea medie a unui pachet charter pentru vara 2016 este de 524 de euro de persoană, pentru șapte nopți de cazare, cu toate taxele incluse.

Cea mai scumpă vacanţă pe charter, rezervată până în prezent, este de 10.000 euro, pentru destinaţia Mykonos.

Zakynthos este destinaţia cea mai căutată în primele patru luni ale anului, pentru vacanţa de vară, preţul mediu al pachetelor deja rezervate fiind 582 de euro. Corfu este preferată de turişti pentru peisaje şi vegetaţie, iar Tenerife pentru renumele de insulă a îndrăgostiţilor. Antalya rămâne preferata familiilor cu copii, pentru sistemul all inclusive şi pentru programele de divertisment pentru copii şi adulţi pe care le oferă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: