Cocktail Holidays lansează zbor charter către orașul grecesc Kalamata! Cocktail Holidays lansează zbor charter către orașul grecesc Kalamata!
Cocktail Holidays a lansat, în premieră absolută, zbor charter către orașul grecesc Kalamata și circuite către Iordania, SUA, Argentina&Brazilia, cu ocazia Târgului de Turism... Cocktail Holidays lansează zbor charter către orașul grecesc Kalamata!

Cocktail Holidays a lansat, în premieră absolută, zbor charter către orașul grecesc Kalamata și circuite către Iordania, SUA, Argentina&Brazilia, cu ocazia Târgului de Turism al României. Vacanțele cu zboruri charter către insulele grecești și celelalte destinații din oferta turoperatorului, Spania, Turcia, Portugalia, Croația, au avut reduceri de până la 50% la târgul de turism organizat între 22 și 25 februarie la Romexpo.

Turoperatorul, care împlinește 25 de ani de activitate în acest an, introduce primul zbor charter către orașul Kalamata (Peninsula Peloponez) din Grecia, operat începând din 13 iunie. Ofertele pornesc de la 399 de euro/persoană pentru un sejur de șapte nopți.

Charterele spre Sharm El Sheikh, Tenerife și Mykonos, destinațiile pe care organizează în exclusivitate zboruri, încep pe 24 martie (Sharm El Sheikh, de la 446 euro/persoană) ori din 19 iunie (Tenerife, de la 648 euro/persoană; Mykonos, de la 459 euro/persoană), cu plecări din București.

Printre noutățile aduse se află și oferta de circuit de nouă zile în Iordania, de Paște, la un tarif de 1.065 euro/persoană care cuprinde zborurile, cazarea la hoteluri de patru stele și serviciile de masă, dar și oferte pentru circuite de 11 zile în SUA sau Argentina&Brazilia, de la 2.398 euro/persoană, cu zboruri, cazare, ori sejur în Algarve, Portugalia pentru seniori. Toate pachetele Cocktail Holidays includ asigurare medicală, asigurare storno, transferuri aeroport-hotel-aeroport și toate taxele aferente.

“Din noiembrie și până în prezent – perioadă de Early Booking – vânzările au crescut cu 15% față de aceeași perioadă a anului precendent. Cele mai căutate destinații sunt Sharm el Sheikh, unde turiștii noștri vor să facă snorkeling și să se relaxeze în hotelurile luxoase de la Marea Roșie, Tenerife, o destinație variantă, cu multiple posibilități de relaxare și distracție și, nu în ultimul rând, destinațiile consacrate – insulele grecești, Turcia, Spania și Portugalia”, declară Dan Goicea, manager Cocktail Holidays.

Un sejur costă de la 399 de euro/persoană în insulele grecești, tarif care include cazare, mic dejun, transferuri și taxe. Sejururile în Sharm el Sheikh pornesc de la 446 de euro/persoană cu zbor charter, cazare la hoteluri de patru sau cinci stele, servicii de masă, iar cele în Tenerife, de la 648 de euro/persoană, cu zbor charter și all inclusive la hoteluri de patru stele. O săptămână de relaxare în Turcia (Antalya, Bodrum sau Kusadasi), prin definiție o destinație a all inclusive-ului, costă de la 479 de euro/persoană.

Pentru perioada Paștelui, ofertele încep de la 299 de euro/persoană pentru city break-uri (zboruri, cazare la hoteluri de patru stele, mic dejun), de la 660 de euro pentru sejur în Dubai, Abu Dhabi și Ras al Khaimah (zboruri, șapte nopți, cazare la hoteluri patru stele, mic dejun) și de la 1.234 de euro/persoană pentru circuit cu mini-sejur în Egipt – Hurghada și croazieră pe Nil (zboruri, 10 nopți, demipensiune/all inclusive, taxă de viză, bacșiș, ghid local).

“Vacanțele pentru sărbătorile pascale sunt căutate încă de la începutul anului, iar cum Paște cade anul acesta într-o perioadă destul de răcoroasă în România, turiștii noștri au preferat până acum să aleagă destinații calde și apropiate de țară cum ar fi Dubai sau Egipt”, precizează Dan Goicea, manager Cocktail Holidays.

Turoperatorul Cocktail Holidays a înregistrat un volum de vânzări de peste 18 milioane de euro în 2017, cu 10% mai mult față de 2016, și estimează că anul acesta va avea o creștere de 15% a vânzărilor.

Bine de știut!

Brandul Cocktail Holidays a apărut în urmă cu 11 ani, compania care îl deține, Prompt Service Travel Company fiind înființată în 1993 de Adriana Goicea, director general al Cocktail Holidays, cu o experiență de peste 25 de ani în turism.

De-a lungul timpului în business i s-au alăturat soțul, Dan Goicea, director executiv și fiicele, Ana Goicea, directorul agenției B2C Cocktail Holidays, și Maria Goicea, director de marketing. Compania și-a început activitatea oferind turiștilor vacanțe cu zboruri charter în Grecia – Creta, în prezent operând peste 25 de destinații din București, Cluj-Napoca și Iași.

Anual organizează circuite culturale, istorice, tematice, dar și vacanțe în destinații exotice precum Sri Lanka, Thailanda, Brazilia.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: