City break-uri sau bilete de avion, cadourile românilor pentru Ziua Îndrăgostiților City break-uri sau bilete de avion, cadourile românilor pentru Ziua Îndrăgostiților
Conform Vola.ro peste 40% dintre pachetele de city break și biletele de avion vândute în intervalul 1 ianuarie – 8 februarie 2017 au perioada... City break-uri sau bilete de avion, cadourile românilor pentru Ziua Îndrăgostiților

Conform Vola.ro peste 40% dintre pachetele de city break și biletele de avion vândute în intervalul 1 ianuarie – 8 februarie 2017 au perioada de călătorie în „luna iubirii”, mare parte dintre acestea fiind pachete – cadou pentru Ziua Îndrăgostiților sau Dragobete. 

Raportat la anul 2016, numărul biletelor de avion și al city break-urilor rezervate pentru ”luna iubirii” a înregistrat o creștere de 20%.

”Sejururile sau biletele de avion oferite drept cadou de Valentine’s Day sunt în plină ascensiune. Observăm creșteri de două cifre de la an la an și încercăm să încurajăm această evoluție. Anul acesta, spre exemplu, oferim o reducere de 30 euro la fiecare city break achiziționat. Trendul vacanțelor – cadou în această perioadă este încurajat și de reducerile Early Booking, introduse de agențiile de turism și companiile aeriene.” a declarat Daniel Truică, CEO Vola.ro

Vacanțe – cadou de Ziua Îndrăgostiților

Vola.ro lansează la începutul lunii februarie campania „Iubeste, calatoreste” prin care oferă un voucher de 30 euro pentru orice city break achiziționat. Pentru a primi voucherul turiștii Vola.ro trebuie să completeze un formular online cu câteva întrebări despre obiceiurile lor de călătorii.

Cele mai căutate destinații de city break rămân și în această perioadă Londra, Roma, Milano, Barcelona și Paris dar se înregistrează creșteri și pentru destinații precum Catania-Sicilia, Lisabona și Copenhaga. La aceste vacanțe-cadou turiștii optează pentru city break-uri de două persoane, cu durata de 3-4 nopți. Prețurile încep de la 109 EUR în cazul Romei, 119 EUR la Milano, respectiv 149 EUR la Londra.

Trendurile sunt similare și pentru biletele de avion, capitalele europene fiind cele mai căutate destinații pentru cadoul de Ziua Îndrăgostiților. Spre exemplu, un bilet de avion București – Londra pleacă de la 33 euro, pentru Paris de la 41 euro și pentru Barcelona de la 52 euro de persoană, zbor dus-întors.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: