„Citan cu bunătăţi”, parteneriat Mercedes-Benz România şi Băcănia Veche „Citan cu bunătăţi”, parteneriat Mercedes-Benz România şi Băcănia Veche
În luna decembrie, Mercedes-Benz România şi Băcănia Veche au început colaborarea prin care această băcănie populară a beneficiat de serviciile modelului Citan. Autovehiculul pus... „Citan cu bunătăţi”, parteneriat Mercedes-Benz România şi Băcănia Veche

În luna decembrie, Mercedes-Benz România şi Băcănia Veche au început colaborarea prin care această băcănie populară a beneficiat de serviciile modelului Citan. Autovehiculul pus la dispoziţia Băcăniei a devenit „Citan cu bunătăţi” (#CitanCuBunatati), făcând livrări în cele mai îndepărtate colţuri ale capitalei.

Extrem de performant, cu un design compact potrivit pentru oraş, Mercedes-Benz Citan este autovehiculul comercial uşor care se remarcă prin robusteţe, dinamică şi siguranţă.

Citan este, prin excelenţă, autovehiculul comercial uşor cu destinaţie urbană. În acelaşi timp, Băcănia Veche este un brand puternic, având clienţi selectivi, care solicită cele mai bune şi mai proaspete produse alimentare. De aceea, Citan este modelul perfect care poate livra în timp util atât produse de patiserie calde, direct la uşa consumatorilor, cât şi un volum neaşteptat de mare de produse, datorită compartimentului extins pentru încărcătură”, a declarat Bogdan Ciubuc, Sales and Marketing Manager Vans,  Mercedes-Benz România.

Mercedes-Benz Citan este un specialist de calibru în domeniul logisticii urbane. Autovehiculul este construit pentru a răspunde perfect nevoilor specifice ale sectoarelor comerciale, industriale şi de servicii. Citan deţine atributele specifice ale oricărui model Mercedes-Benz – individualitate, dinamică, manevrabilitate, siguranţă şi calitate – în combinaţie cu eficienţa consumului de combustibil şi nivelul scăzut de emisii de CO2.

La Băcănia Veche, ne place să-i bucurăm pe oameni. Să le trezim emoții dintr-o îmbucătură. Să le readucem pe buze gusturile de care s-au îndrăgostit, gustul de acasă. Ne bucurăm grozav când facem asta și mai ales când avem un ajutor de nădejde în #citancubunătăți”, susține Marius Tudosie, proprietar Băcănia Veche.

#citancubunatati2

Aşa cum sloganul „Toate bune” o subliniază, Băcănia Veche este recunoscută în capitală ca fiind locul în care se reunesc toate produsele bune, fie gourmet, fie specifice româneşti sau de provenienţă organică. Bucureştenii care comandă bunătăţile disponibile la Băcănia Veche, de la pâine abia scoasă din cuptor şi zacuscă muntenească la brânzeturi maturate, condimente exotice şi băuturi fine, pot beneficia acum de rapiditatea şi robusteţea Citanului pentru livrarea în condiţii de extremă de siguranţă.

Flexibilitatea este o altă trăsătură definitorie a acestui autovehicul comercial uşor de la Mercedes-Benz. Citan este disponibil în variantele Furgon (pentru transport de marfă), Tourer (pentru transport de persoane, până la 7 locuri) şi Mixto (pentru transport de marfă şi persoane, până la 5 locuri), în mai multe versiuni de lungime şi greutate.

De asemenea, Citan este #pentruafacereata, putând fi adaptat şi individualizat în numeroase variante şi răspunzând cerinţelor celor mai diverse modele de afaceri urbane.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: