Cine sunt speakerii care vin la Bucharest Technology Week și care vor fi subiectele hot ale săptămânii? Cine sunt speakerii care vin la Bucharest Technology Week și care vor fi subiectele hot ale săptămânii?
Peste 30 de speakeri internaționali vin la București pentru a prezenta studii de caz despre folosirea tehnologiei in companiile lor în cadrul conferințelor tematice... Cine sunt speakerii care vin la Bucharest Technology Week și care vor fi subiectele hot ale săptămânii?

Peste 30 de speakeri internaționali vin la București pentru a prezenta studii de caz despre folosirea tehnologiei in companiile lor în cadrul conferințelor tematice de business de la Bucharest Technology Week. Desfășurate între 24 și 27 mai, la Athénée Palace Hilton, cele 4 conferințe explorează rolul inovațiilor tech în diferite structuri ale unei companii.

Locurile sunt limitate, iar ultimele discounturi sunt valabile până, miercuri, 11 mai. Agenda și înscrierile sunt disponibile pe www.techweek.ro.

Cum se dezvoltă inovația în Formula 1

Innovation Summit (24 mai) aduce laolaltă speakeri cu experiență în domenii diverse, de la muzică la Formula 1 pentru a discuta cum ajută dezvoltarea inovației. Printre spekeri se numără Dr. Geoff McGrath – Chief Innovation Officer la McLaren Applied Technologies și Kelly Snook – Co-Director al Mi.Mu Gloves, mânușile care sintetizează muzica prin mișcările mâinii, folosite de Ariana Grande în concerte. Alte teme discutate includ design thinking, design industrial și modele de inovație folosite cu succes în România, un exemplu fiind muzicianul Zoli TOTH prin intermediul noului său concept, Zoli TOTH Project – prin care realizează muzică folosind obiecte printate 3D.

Ține pasul cu tehnologia la BucharestTechnology Week

Speakerii de la Brands+Tech Summit (25 mai) includ specialiști internaționali din agenții de consultanță în branding și din companii cunoscute la nivel mondial, pentru a oferi o imagine de ansamblu asupra celor mai noi tehnologii folosite de profesioniștii de marketing. Printre speakeri se numără Javier Sanchez Lamelas – Fondator și CEO al Top Line MARTKETING. Înainte să își înființeze propria firmă de consultanță, Lamelas a câștigat alături de echipa sa 24 Cannes Lions (distincție acordată campaniilor de publicitate), în calitate de Vice-Președinte al Coca-Cola Europa. Printre celelalte topicuri se numără folosirea tehnologiilor emergente în digital media, utilizarea realității virtuale în cercetări de marketing, neuromarketing și trenduri în digital marketing.

Speaker BTWAplicații și sisteme informatice conectate

În cadrul Enterprise-IT Summit (26 mai) participanții vor dezbate modul în care tehnologia va influența dezvoltarea de noi produse și servicii, care să eficientizeze activitatea. Printre speakeri se numără și Ian Forrester – Senior Producer la BBC R&D Department, care va prezenta ideea de Visual Perceptive Media, un concept care va schimba actiunea filmului la care te uiți în funcție de caracteristicile și preferințele tale, stocate în prealabil în cloud. Printre temele de discuție se numără Big Data & Machine Learning, Internet of Things & M2M, Securitate în Cloud și Data Encryption.

Tehnologia viitorului prezentă la București pentru 7 zile

La Java Dev Summit (27 mai) participanții vor afla care sunt ultimele update-uri aduse platformelor JDK 9 și Spring Framework 4.3 & 5.0 de la speakerii internaționali și locali. Printre speakeri se numara și Juergen Hoeller – Spring Framework Lead la Pivotal, co-fondatorul proiectului Spring Framework, una dintre cele mai populare aplicații de Java pentru enterprise. Alte topicuri includ printare 3D cu Java, securitate în Apache Sling și Java Hotspot Virtual Machine.

Înscrierea la conferințele de la Athénée Palace Hilton include și acces în expoziția Bucharest Technology Week, desfășurată între 27 și 29 mai (vineri, sâmbătă și duminică) în Piața George Enescu – Ateneu. Aici participanții vor putea interacționa și testa mașini electrice și hibride, roboți, gadget-uri, device-uri, soluții de transport electric, soluții de printare 3D, soluții de smart homes și multe altele.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: