Cine sunt semifinaliștii care ajung în show-urile live de la Românii au talent Cine sunt semifinaliștii care ajung în show-urile live de la Românii au talent
Ediția cu numărul zece a unuia din cele mai tari show-uri de divertisment a fost plină de emoții, determinare, pasiune, distracție și mult talent... Cine sunt semifinaliștii care ajung în show-urile live de la Românii au talent

Ediția cu numărul zece a unuia din cele mai tari show-uri de divertisment a fost plină de emoții, determinare, pasiune, distracție și mult talent autentic. Spectacolul a fost asigurat de către concurenți, care au urcat pe scenă hotărâți să impresioneze, dar și de cei patru jurați, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, care au avut comentarii savuroase pentru fiecare reprezentație. Gazdele emisiunii, Smiley și Pavel Bartoș, au asigurat voia bună în culise și au reacționat în stilul propriu la fiecare moment din concurs.

Cea de-a zecea ediție Românii au talent a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public! Pe întreaga durată de difuzare, 20:31 – 23:14, la nivel național, peste 2.7 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:41, peste 3.7 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul Românii au talent a înregistrat 16.5 puncte de rating și 43.1% share, de aproape 4 ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.4 puncte de rating și 11.5% share.

Au fost ocupate ultimele locuri în semifinalele LIVE Românii au talent

Românii au trăit aseară alături de concurenți emoțiile ultimei runde de audiții dinaintea semifinalelor live Românii au talent. Momente incredibile au fost prezentate pe scenă, iar talentul a fost aplaudat atât de cei aflați în sală, cât și de juriu.

Mic la stat, dar foarte talentat, Gabriel Bodaciu a deschis seara și a dansat popping. Mișcările lui electrizante au smuls ropote de aplauze și au uimit jurații, care au fost impresionați de moment. ”Ai, cu adevărat, talent de dansator.”, a spus Mihaela. Gabriel a obținut 4 de DA și continuă să se antreneze în liga profesioniștilor.

Grupul Lifestyle au adus pe scenă un număr inedit de improvizație muzicală. Concurenții au interpretat, într-o manieră originală, mai multe melodii și au făcut sala să vibreze. Nu au lipsit aprecierile, iar Andi, încântat, a spus: ”Mie mi s-a părut că a fost o dileală totală, de la început până la sfârșit. Dar este exact genul de dileală de care avem nevoie mult de tot aici.”. Grupul Lifestyle a primit în final 4 de DA.

Micuțele lebede din grupul The swans au încântat publicul cu un moment extraordinar de balet. Fetițele au creat o adaptare a actului II al baletului Lacul lebedelor și au demonstrat că sunt extrem de talentate. ”M-am bucurat foarte mult să văd fetele astea frumoase și talentate, să văd un astfel de număr aici, la Românii au talent.”, a spus Andra. Juriul a spus DA de patru ori pentru frumoasele balerine.

Luiza Ciudin și Taraful Pițigoi au cântat o melodie din folclorul românesc. Concurenții au adus foarte multă energie, iar timbrul vocal al Luizei i-a impresionat pe Andi, Mihaela, Andra și Florin, care au acordat 4 de DA momentului. ”Eu zic că Luiza e o voce, o mare voce! Iar maeștrii sunt autentici, exact ce trebuie la o astfel de voce.”, a spus Andi.

Mr. Saxi și Alexandra Violin au cântat la saxofon și vioară și au creat un moment care i-a cucerit pe jurați. Cele două instrumente muzicale s-au îmbinat perfect, iar rezultatul a fost apreciat de toți cei prezenți în sală, care au aplaudat încântați. ”E foarte frumos ce faceți voi împreună, sunteți genul de potriveală ca în iubire perfectă, toate merg într-un fel foarte frumos.”, a spus Mihaela. Chiar dacă Florin a dat NU, concurenții merg mai departe cu 3 de DA.

Ciprian Ionuț Chiriță a dansat popping și a reușit să aducă pe scenă un moment spectaculos cu elemente inedite, executate perfect. Concurentul i-a surprins pe Andi, Andra și Florin, iar la final a primit 3 de DA. ”Ăsta e dansul ăsta, robocop, așa, salonul de inventică de la Geneva, nu știu cum să-i spun.”, a spus Florin.

Ioana Neagu a cântat melodia Fallin și a uimit cu timbrul ei vocal deosebit. Micuța cântăreață a primit aplauze din partea publicului, aprecierea juriului și 4 de DA la finalul momentului. ”Ce să zic…când n-am ce să zic înseamnă că e foarte bine.”, a spus Florin.

Tudor Bilețchi a interpretat melodia Stay with me și a surprins cu vocea lui specială. Chiar dacă a avut emoții, concurentul i-a impresionat pe toți, a demonstrat că este talentat și a primit 4 de DA. ”Am impresia că l-a ajutat și Dumnezeu atunci când i-a orânduit corzile alea vocale cum se cuvine, pentru că, la prima vedere pare că a înghițit heliu dintr-un balon, dar altfel, sigur, a fost o reprezentație corectă.”, a spus Andi.

Ștefan Ciprian Buzdugan a arătat aseară că pianul nu are niciun secret pentru el. El a interpretat Rondo Alla Turca și i-a încântat pe jurați cu virtuozitatea și pasiunea sa. ”Ești cu totul alt om! Bravo! O transfigurare superbă  și sublimă în câteva secunde.”, i-a spus Florin. Ștefan a primit la final 4 de DA.

Gyula Kiss a cântat o melodie hip-hop, compoziție proprie, în limba maghiară, și a demonstrat că visul său poate deveni realitate. A avut ritm și atitudine și i-a convins pe jurați că merită 4 de DA. ”M-ai spart! Dacă eu înțeleg mesajul fără să înțeleg limba, restul chiar nu mă interesează. Ești hip-hoper, tată!”, a spus Florin.

Cătălin Dănuț Sandu a dansat breakdance, a executat perfect elemente solicitante de dans și a adus pe scenă un moment plin de energie și de voie bună. Încântați de prestația sa, jurații i-au dat 4 de DA, iar Mihaela a spus: ”Ești genul de dansator care trezește bucurii, aplauze și în cei care iubesc mai puțin dansul.”.

Florea Nedea l-a adus aseară pe scena de la Românii au talent pe Moromete. Concurentul le-a prezentat juraților două lucrări artizanale – fierăria lui Iocan și căruța de cai a lui Ilie Moromete. A explicat fiecare detaliu al celor două piese, i-a cucerit pe toți cei prezenți în sală cu autenticitatea sa și a primit 4 de DA. ”Spectacolul e spectacol, dar fiecare om are slăbiciunile lui. Să zicem că dumneavoastră sunteți una dintre slăbiciunile mele.”, a spus Andi.

Corul Regal a fascinat aseară juriul cu momentul plin de energie și voie bună prezentat. Vocile membrilor corului au răsunat în toată sala, iar Andi, Mihaela, Andra și Florin au apreciat extraordinara reprezentație și au acordat 4 de DA. ”Dragilor, trebuie să vă mărturisesc că la asta nu m-am așteptat. Ce melodii ați ales, faptul că ați combinat vocile astea frumoase cu beatbox. Mi-ați făcut o surpriză frumoasă.”, le-a spus Andra.

Ektro a revenit la Românii au talent și a cântat o melodie hip-hop, compoziție proprie. Concurentul a primit aplauze din partea publicului, iar juriul i-a răsplătit talentul cu 4 de DA. ”Dragă Ektro, eu cred că ai o șansă în showbiz și sunt convinsă că te vei strădui să intri.”, i-a spus Mihaela.

Ansamblul de naiști Pan Academic a interpretat formidabil o parte din concertul La Primavera și a trecut rapid și la alte genuri muzicale extrem de energice. Cei cinci concurenți au creat un moment care a impresionat și a smuls ropote de aplauze. ”Ăsta n-a fost recital, ăsta a fost regal! Singura mea problemă, sau a noastră, ar trebui să fie cum o să împărțim noi 4 de DA la 5 oameni, atât!”, a spus Andi.

Trupa Micul Paris și Proiectul ADN au încheiat runda preselecțiilor din cel de-al șaselea sezon Românii au talent. Concurenții au interpretat melodia All about that bass într-un mod original, au avut atitudine și au surprins cu câtă ușurință au schimbat ritmul când au cântat câteva versuri ale unei melodii din folclorul românesc. ”Despre asta e vorba în emisiunea Românii au talent: oameni care vin, se distrează, se simt liberi, își demonstrează talentul fără niciun fel de prejudecată.”, a spus Andi. La final, concurenții au fost răsplătiți cu 4 de DA.

Alegerea semifinaliștilor nu a fost deloc ușoară

Vineri, 29 aprilie, încep show-urile LIVE Românii au talent, iar aseară, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu au avut dificila misiune de a-i alege pe cei 60 de concurenți cu care ne vom întâlni în semifinalele live!

A fost o seară extraordinară, cu decizii importante, dar și cu foarte multă distracție. Cei patru jurați, împreună cu Pavel Bartoș și Smiley au revăzut toate momentele care au primit cel puțin 3 de DA și au decis care sunt cei 60 de concurenți cu care ne vom întâlni în semifinale, începând de săptămâna viitoare.

Decizia a fost una dificilă, însă, după ore de dezbateri, au fost aleși eroii naționali, cei care vor aduce talentul LIVE în casele tuturor românilor, în semifinalele Românii au talent.

Vineri, de la 20:30, românii sunt aşteptaţi să-şi susţină eroii și să voteze favoriții pentru titlul de cel mai talentat român, numai la PRO TV!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: