Cine sunt cele cinci vedete care au testat paturile de la LEMS? Cine sunt cele cinci vedete care au testat paturile de la LEMS?
Pentru că un loc confortabil nu poate fi confortabil cu adevărat dacă nu ai un pat de calitate, primăvara vine cu reduceri de până... Cine sunt cele cinci vedete care au testat paturile de la LEMS?

Pentru că un loc confortabil nu poate fi confortabil cu adevărat dacă nu ai un pat de calitate, primăvara vine cu reduceri de până la 55% la mobila Lem‘s. De ofertă se pare că au profitat și câteva dintre vedetele de la noi care au fost surprinse în timp ce testau paturile din magazinele LEMS. 

Oricât de multă treabă în fiecare zi, dacă nu ai parte de un somn odihnitor, nu vei putea face faţă tuturor provocărilor. Printre întâlniri, interviuri şi şedinţe foto, cinci vedete de la noi şi-au făcut timp şi au testat mobila dim magazinele Lem‘s, la care beneficiezi de reduceri de până la 55%.

“Mă gândesc uneori la cât de adevărată este vorba „Ziua bună de dimineaţă se cunoaşte!” Suntem încrezători şi optimişti când ne începem ziua bine sau dimpotrivă, descurajaţi şi iritaţi când la start s-au aliniat şi câteva întâmplări mai puţin plăcute. Nu ştiu dacă există vreo explicaţie psihologică sau de altă natură, însă mie imi plac dimineţile şi întotdeauna încerc să mi le fac cât mai plăcute”, mărturiseşte Laura Cosoi. 

Ce spun celelalte vedete despre paturile de la LEMS aflați de pe https://casoteca.ro/

PS. Important de ştiut este că până la sfârşlitul lunii martie ai parte de reduceri de până la 55% la toate produsele, inclusiv la paturi şi dormitoare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: