Cine sunt cele 7 superstaruri care vor urca pe scenele UNTOLD 2017? Cine sunt cele 7 superstaruri care vor urca pe scenele UNTOLD 2017?
Afrojack, Armin van Buuren, Axwell& Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, şi Steve Aoki, vin în vară la Cluj-Napoca. Magia UNTOLD... Cine sunt cele 7 superstaruri care vor urca pe scenele UNTOLD 2017?

Afrojack, Armin van Buuren, Axwell& Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, şi Steve Aoki, vin în vară la Cluj-Napoca.

Magia UNTOLD 2017 va fi întreţinută de cele mai puternice constelații! Prima dintre ele are 7 stele și va asigura experiența unică de noapte a celei de-a treia ediţie a festivalului! Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell şi Martin Garrix îşi ţin promisiunea făcută fanilor şi revin la UNTOLD.

Impresionaţi de atmosfera UNTOLD, dar şi de energia fanilor festivalului, Axwell & Ingrosso şi Steve Aoki vor fi prezenţi pentru prima dată la Cluj-Napoca şi se alătură celor 5 superstaruri care au scris deja pagini numeroase în povestea UNTOLD.

Cei mai buni DJ ai lumii sunt primele 7 stele anunţate din line-up-ul UNTOLD 2017. Iar surprizele nu se opresc aici. Alte staruri internaţionale, a genurilor live acts, tehno, drum&bass, house, vor fi prezente pe scenele festivalului, în total, aproape 200 dintre cei mai buni artişti.

A TREIA RUNDĂ DE ABONAMENTE LA VÂNZARE

Începând de Vineri, 27 ianuarie, ora 18.00, vor fi disponibile 10.000 de abonamente pentru toţi cei care vor să ia parte la experienţa UNTOLD. Acestea vor putea fi achiziţionate la preţul promoţional de 385 de lei plus taxe din preţul final de 550 de lei plus taxe.

În plus, vor fi disponibile şi bilete de o zi şi abonamente VIP. Toţi cei care vor dori să cumpere un abonament sau un bilet de o zi la UNTOLD, vor putea să facă acest lucru accesând www.untold.com.

PRIMELE ŞAPTE STELE UNTOLD

AFROJACK este nerăbdător să ajungă din nou la UNTOLD. DJ-ul olandez a fost la ediţia din 2016 şi a rămas impresionat de căldura şi nebunia frumoasă a fanilor din România. A fost atât de încântat încât şi la două săptămâni după festival, a postat pe pagina lui de socializare, poze şi video-uri de la UNTOLD 2016.

AXWELL & INGROSSO sunt doi DJ suedezi, fondatori ai trupei Swedish House Mafia. Ei vin pentru prima dată în România, în formula actuală, şi ajung pentru prima dată la Cluj-Napoca pe scena principală a festivalului UNTOLD. Cei doi DJ se află pe primele locuri în topul preferinţelor fanilor UNTOLD.

In acest an magia UNTOLD va fi condusă de cele mai puternice constelații! Prima dintre ele are 7 stele și va asigura experiența unică de noapte a UNTOLD 2017! Afrojack, Armin van Buuren, Axwell& Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, si Steve Aoki vor urca in cele patru zile de festival pe UNTOLD ARENA si ii vor face pe fanii sa traiasca momente

Armin van Buuren se intoarce pe aceeasi scena pe care in 2016 a stat mai mult de cinci ore. Zorii zilei l-au surprins pe dj-ul olandez atat de mult iubit de fanii UNTOLD in tricoul echipei nationale a Romaniei. La finalul show-ului, Armin van Buuren a coborat in public si si-a salutat fanii ramasi pana aproape la 8 dimineata sa-l asculte.  La plecare, pe aeroport, acesta a declarat ca abia asteapta sa-si vada din nou numele in line-up-ul festivalului UNTOLD 2017, lucru care s-a si intamplat.

DJ-ul numarul unu al planetei, M  artin Garrix se intoarce la UNTOLD. In 2016, artistul a pasit pentru prima data in Romania si a ramas impresionat de publicul si de atmosfera UNTOLD. A promis la editia de anul trecut ca se va intoarce si se tine de promisiune.

Si Hardwell a gustat din atmosfera Untold pentru prima data, la editia din 2016 si s-a simtit incredibil In Romania si alaturi de fani. Drept dovada, a ales ca in timpul concertului sa poarte tricoul echipei nationale de fotbal a Romaniei cu mesajul “UNITED”.

Dimitri Vegas & Like Mike au bifat toate editiile festivalului UNTOLD si vor fi prezenti si in 2017 pe mainstage UNTOLD ARENA. Pe locul doi in top 100 DJMAG, Dimitri Vegas & Like Mike le promit fanilor un show incredibil in care pana si stelele cazatoare se vor opri din cadere si vor dansa )

Steve Aoki vine pentru prima data la festivalul UNTOLD. Artistul este mereu headlineri la marile festivaluri. Steve Aoki este un DJ si un producator de muzica electro house si a avut colaborari cu artisti ca Will I Am, Afrojack, LMFAO, Iggy Azalea, Lil Jon. DJ-ul American este cunoscut si pentru stilul sau excentric dar si pentru pasiunea lui de a darui in timpul concertelor, torturi fanilor sai. Steve Aoki este si fondatorul Asociatiei Caritabile Steve Aoki, care strange fonduri pentru organizatii umanitare din intreaga lume.

Axwell & Ingrosso sunt doi DJ suedezi, fosti componenti ai trupei Swedish House Mafia. Ei vin pentru prima data in Romania, in formula actuala si ajung pentru prima data la Cluj-Napoca pe scena principala a festivalului UNTOLD. Cei doi DJ se afla pe primele locuri in topul preferintelor fanilor UNTOLD.

Aceasta a fost prima constelatie, insa UNTOLD pregateste alte stele sclipitoare pentru live acts, tehno, drum and base si house la scenele secundare.

Porţile UNTOLD se vor deschide pentru a treia oară la Cluj-Napoca în perioada 3-6 august 2017. În doar doi ani, UNTOLD a reuşit să devină un fenomen internaţional şi unul dintre cele mai aşteptate evenimente muzicale din Europa. La cea de-a doua ediţie, peste 300.000 de participanţi veniţi din întreaga lume au trăit experienţa unică UNTOLD, alături de cei peste 150 de artişti internaţionali.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: