Cine este câștigătorul celui mai cool job al verii? Cine este câștigătorul celui mai cool job al verii?
Costin Marian, un tânăr în vârstă de 25 de ani, fotograf freelancer din Mediaş, este câştigătorul concursului “Fii Paravion Superstar”, organizat de Paravion.ro, una... Cine este câștigătorul celui mai cool job al verii?

Costin Marian, un tânăr în vârstă de 25 de ani, fotograf freelancer din Mediaş, este câştigătorul concursului “Fii Paravion Superstar”, organizat de Paravion.ro, una dintre cele mai importante agenţii de turism 100% online din România.

Tânărul fotograf, care va călători şi va relata de la faţa locului timp de 4 luni în destinaţii precum Turcia, Grecia, Cipru, Egipt sau Dubai, îşi preia atribuţiile job-ului astăzi, 25 mai, cu o primă călătorie în Antalya.

Potrivit informaţiilor Paravion.ro, în concursul demarat pe 15 aprilie s-au înscris peste 300 de călători entuziaşti din toate zonele ţării. Costin Marian s-a înscris cu un video original de 59 de secunde despre Iordania, destinaţia sa preferată, şi deşi competiţia a fost foarte strânsă, a reuşit să convingă juriul.

“Primul şi cel mai important criteriu bifat de Costin a fost respectarea cerinţelor impuse de regulament. Jurizarea a fost foarte dificilă deoarece toţi finaliştii ne-au impresionat peste măsură, au poveşti foarte speciale fiecare dintre ei. Costin ne-a demonstrat că deţine abilităţi remarcabile de fotografie, video şi montaj, a construit o poveste coerentă, este sociabil, entuziast, muncitor, şi, având deja la activ multe călătorii, ne-a convins că se va descurca în mulţimea de de destinaţii în care îl vom trimite”, declară Remus Vişan, Managing Director Paravion.ro.

„Le-am pregătit însă o surpriză celorlalţi 6 finalişti ai competiţiei. Îi vom coopta într-un proiect paralel prin care îi vom trimite în câte un citybreak într-una dintre cele mai populare capitale europene pentru a aveaexperienţa celui mai cool job al verii”, adaugă oficialul Paravion.ro.

Câştigătorul concursului „Fii Paravion Superstar!” urmează să călătorească în următoarele 4 luni în mai bine de 10 destinaţii de top oferite de Paravion.ro, unde va fotografia, filma şi va comunica zilnic pe canalele social media ale Paravion.ro despre toate obiectivele turistice, hotelurile, plajele şi oraşele pe care le vizitează, respectând planul de comunicare stabilit în prealabil cu agenţia de turism.

Costin Marian„Am aflat de acest concurs în urma clipului de prezentare postat pe canalul de YouTube al Paravion.ro. A fost singura reclamă pe care nu am evitat-o, pentru că suna mult prea bine: «Heei, sunt Mihai Dobrovolschi şi vreau să-ţi povestesc despre cel mai cool job al verii!» M-am pus pe treabă şi se pare că l-am obţinut. Visul meu este să călătoresc foarte mult şi într-un final, să lucrez ca fotograf colaborator pentru National Geographic. Consider acest job un prim pas către visul meu şi țin să le mulţumesc celor de la Paravion.ro pentru oportunitatea oferită”, afirmă şi Costin Marian, câştigătorul concursului.

Acesta îşi începe noul job astăzi, 25 mai, cu o călătorie de o săptămână în Antalya, şi va continua cu Zakynthos, Rhodos, Kos, Bodrum, Creta, Cipru, Palma de Mallorca, Tenerife, Egipt, Dubai şi alte destinaţii de top oferite de Paravion.ro. Prin această campanie, Paravion.ro urmăreşte să se poziţioneze ca o platformă sursă de informaţie la prima mână, unde românii vor avea posibilitatea să vadă şi să se convingă de realitatea de la destinaţie, de călătoria în sine şi la ce să se aştepte. În plus, pachetele de vacanţă din destinaţiile vizitate de Superstar vor putea fi achiziționate de clienţii Paravion.ro cu o reducere de 10% pe durata săptămânii dedicate destinaţiei.

Toate cheltuielile de călătorie şi banii de buzunar pe parcursul celor 4 luni sunt acoperite de Paravion.ro, iar echipamentul tehnic cu care va lucra Superstarul este oferit de partenerii oficiali ai competiţiei “Fii Paravion Superstar”: Quickmobile, cel mai mare specialist în tehnologie din România, şi F64, cel mai mare magazin din sud-estul Europei specializat în comercializarea de produse foto-video. Concursul „Fii Paravion Superstar” beneficiază şi de sprijinul eJobs, cel mai mare portal de job-uri din România.

Paravion.ro  este una dintre cele mai importante agenţii de turism online din România, care operează pe mai multe pieţe din Europa de Est şi în Turcia, oferind servicii precum rezervări de bilete de avion, vacanţe, închirieri auto şi hotel. Website-ul beneficiază de un call center disponibil 24 de ore din 24, precum și de soluții de securitate dezvoltate de PayU.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: