Cinci premii în cadrul competiţiei EISA pentru Samsung Cinci premii în cadrul competiţiei EISA pentru Samsung
Samsung Electronics, lider global în media digitale şi tehnologii convergente a primit premii pentru cinci produse din portofoliul său din partea prestigioasei organizații European... Cinci premii în cadrul competiţiei EISA pentru Samsung
Samsung GALAXY S4 BlueSamsung Electronics, lider global în media digitale şi tehnologii convergente a primit premii pentru cinci produse din portofoliul său din partea prestigioasei organizații European Imaging and Sound Association (EISA).

Categoriile în cadrul cărora Samsung a obținut premii sunt European SMART TV-uri din generația 2013-2014, European Social Media Phone 2013-2014 și European Green Smartphone 2013-2014.

Astfel, produsele care au obținut premii în competiția din acest an sunt televizoarele Samsung UE55F8000, camerele Samsung NX300 și Samsung GALAXY NX, smartphone-urile GALAXY S4 (GT-I 19505) și Samsung GALAXY S4 mini, care au primit aprecierea juriului pentru design și funcții inovatoare.

PremiileEISA sunt oferite produselor inovatoare din punct de vedere tehnic, al designului şi al funcţiilor oferite. Juriul EISA este format din 50 de editori de la cele mai prestigioase publicații de specialitate din 19 țări din Europa.

EUROPEAN SMART TV 2013-2014 – Samsung UE55F8000/ F8080/ F8090/ F8005

 • Camera integrată te ajută să controlezi Smart TV-ul prin intermediul gesturilor, având în același timp la dispoziție o gamă variată de opțiuni de control –prin recunoaștere vocală, prin intermediul touchpad-ului, smartphone-ului sau prin intermediul tabletei.
 • Utilizatorul poate alege dintr-o varietate de aplicații, filme sau show-uri TV sugerate prin intermediul sistemului inovator ‘S Recommendation ‘.
 • Noul Smart Hub –alături de procesorul quad-core – este rapid, facilitând explorarea funcțiilor pentru gama UE55F8000

EUROPEAN COMPACT SYSTEM CAMERA 2013-2014 – Samsung NX300

 • Camera Samsung NX300 este compactă, rapidă, inovatoare și oferă imagini uimitoare.
 • Oferă o rezoluție perfectă datorită senzorului APS-C CMOS cu 20.3 megapixeli, alături de  autofocus hibrid și ecran AMOLED de 3.3-inci
 • Cu o viteză de 8.6fps și 1/6000sec, camera NX300 este extrem de rapidă permiţându-ţi să surprinzi imagini perfecte.
 • Camera NX300 oferă conectivitate Wi-Fi și Near- Field-Communication (NFC), fiind simplu de conectat prin wireless la un smartphone, tabletă, PC sau Smart TV, pentru o partajare rapidă a imaginilor cu cei dragi.

EUROPEAN PHOTO INNOVATION 2013-2014 – Samsung GALAXY NX GALAXY NX (6) (Small)

 • GALAXY NX este este o cameră avansată care oferă un ecran LCD HD de 4.8 inci pentru ușurință în conectivitate.
 • Fotografia digitală de înaltă performanță, editarea mobilă și conectivitea integrală sunt asigurate de obiectivele interschimbabile și sistemul de operare Android 4.2.2.

EUROPEAN SOCIAL MEDIA PHONE 2013-2014 – Samsung GALAXY S4 mini

 • Cu un ecran de 4.3” HD Super AMOLED, 107g și cu un design compact, Samsung Galaxy S 4 mini este simpu de utilizat cu o singură mână.
 • Samsung GALAXY S4 mini oferă performanță uimitoare, fiind echipat cu un procesor de1.7GHz dual core care le oferă utilizatorilor oportunitatea de a accesa date extrem de rapid.
 • Prin intermediul aplicațiilor dedicate precum Group Play, ChatON or S Health, utilizatorii sunt permanent conectați.

EUROPEAN GREEN SMART PHONE 2013-2014 – Samsung GALAXY S4 (GT-I 9505)

 • Galaxy S4 demonstrează că este posibil să dezvolți un smartphone cu ecran mare, cu efecte minime asupra mediului. Beneficiază de un consum mic și o baterie detașabilă, protejând mediul şi  venind în acelaşi timp în întâmpinarea nevoilor utilizatorului

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: