Christmas party, noua colecție de iarnă a Sofiaman Christmas party, noua colecție de iarnă a Sofiaman
Producătorul român de pijamale și îmbrăcăminte de casă Sofiaman lansează ”Christmas party”, o colecție specială pentru sărbătorile de iarnă, ce cuprinde articole pentru întreaga... Christmas party, noua colecție de iarnă a Sofiaman

Producătorul român de pijamale și îmbrăcăminte de casă Sofiaman lansează ”Christmas party”, o colecție specială pentru sărbătorile de iarnă, ce cuprinde articole pentru întreaga familie.

În noul sezon, printre propunerile designerilor celui mai mare producător de haine de casă și de noapte din țară se numără carourile, printurile geometrice și mesajele tematice.

Pentru femei, Sofiaman vine cu o gamă specială de pijamale, compleuri, cămăși de noapte, halate și lenjerie intimă. Culorile predominante sunt cele naturale precum griul, albul, dar și albastrul, movul și vișiniul. Imprimeurile cu mesaje haioase, desenele jucăușe sau aplicațiile din catifea completează perfect noua colecție. Bumbacul, combinat cu alte fibre naturale, este materialul din care sunt fabricate noile articole.

Colectia de iarn_ _Christmas party_, Sofiaman, produs e disponibile in magazinele fizice si magazinul online Sofia man (10)

Pijamalele cu croială clasică și carourile sunt detaliile care definesc gama dedicată bărbaților. Aceasta este completată și de halate, compleuri și lenjerie intimă. Modelele sunt fabricate din fibre naturale, imprimate cu mesaje și au aplicații din materiale cadrilate.

Pentru copii, designerii brandului Sofiaman au creat modele vesele în culorile roşu, alb și negru. Imprimeurile, dungile şi detaliile jucăuşe sunt aplicate pe întreaga gamă dedicată celor mici: pijamale, compleuri, bluze, pantaloni, rochiţe, salopetele și lenjerie intimă. Hăinuţele pentru copii din noua gamă sunt confecționate din bumbac 100% ce nu provoacă alergii.

Noile produse Sofiaman pot fi găsite în magazinul online al companiei, în cele 8 magazine proprii din ţară, în cele două magazine în sistem franciză, dar şi la cei peste 300 de distribuitori naţionali.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: