Christian Tour vine la TTR cu peste 30.000 de vacanţe reduse cu până la 50% Christian Tour vine la TTR cu peste 30.000 de vacanţe reduse cu până la 50%
Târgul de Turism al României, care are loc între 17 și 20 noiembrie la Complexul Romexpo, coincide în acest an cu campania Black Friday,... Christian Tour vine la TTR cu peste 30.000 de vacanţe reduse cu până la 50%

Târgul de Turism al României, care are loc între 17 și 20 noiembrie la Complexul Romexpo, coincide în acest an cu campania Black Friday, motiv pentru care ofertele beneficiază de reduceri mai mari decât în orice perioadă a anului, ajungând până la 50% din prețul curent al unei vacanțe. Acestora li se adaugă pachete cu transport cu autocarul la un euro, indiferent de oraşul de plecare din ţară.

Turiștii care ajung între 17 și 20 noiembrie la târgul de turism își pot rezerva vacanţa de vară pentru 2017 plătind doar 25 de euro în avans, restul putând fi achitat cu până la 21 zile înainte de data călătoriei. Oferta este valabilă pentru toate destinaţiile de vară din portofoliul Christian Tour.

Cea mai mare agenție de turism din România vine la târg cu o serie de pachete pentru persoane cu venituri scăzut. Cele mai ieftine sunt sejururile cu plecare cu autocarul în Grecia: de la 15 euro de persoană o vacanță în insula Thassos, de la 16 euro în Zakynthos și de la 25 de euro în Halkidiki.

Și vacanțele în care se pleacă cu avionul au prețuri pe care și le poate permite oricine: o săptămână în  Insula Creta costă de la 199 de euro de persoană, în Rhodos de la 185 de euro, în Corfu de la 195 de euro și în Antalya de la 291 de euro.

Alte oferte cu care Christian Tour vine la târgul de turism sunt taxe de aeroport gratuite pentru Antalya, 50% reducere la taxele de aeroport pentru destinaţiile din Spania sau reduceri Early Booking care cumulate pot ajunge şi la 60% din contravaloarea pachetului standard.

“O noutate a sezonului estival 2016 este lansarea în premieră pentru piaţa din România a cursei charter cu avionul către Gran Canaria, fiind disponibile pachete care pornesc de la 489 de euro de persoană. De altfel, cererile numeroase pentru destinaţii turistice din Spania, din ultimele sezoane, ne-au determinat să creştem numărul de locuri charter către Mallorca şi Tenerife, dar şi să introducem această nouă destinaţie, Gran Canaria, un mic paradis pentru tineri şi pentru iubitorii de distracţie”, declară Marius Pandel, CEO-ul Christian Tour.

Vara anului 2017 vine cu noutăţi și pentru destinaţiile consacrate, precum Antalya, care s-a clasat pe primul loc în topul celor mai căutate destinaţii pentru familiile cu copii în sezonul estival 2016. În cele mai bune hoteluri din Antalya şi Grecia au fost înfiinţate încă de anul acesta primele cluburi de vacanţă dedicate copiilor din România – SuriClub. Aici, cei mici vor avea parte de atenţie deosebită din partea animatorilor vorbitori de limba română şi se vor bucura de activităţi distractive şi educative în fiecare zi.

Totodată, apetitul sporit al românilor pentru vacanţele în România, a determinat cel mai mare touroperator din ţara noastră, să acorde o atenţie deosebită pachetelor touroperate pe litoralul românesc al Mării Negre, dar şi în staţiunile montane sau balneare. Astfel, ofertele Early Boking pentru vara anului 2017 ajung până la 40% reducere pentru litoral, iar cele mai ieftine pachete de sejur pleacă de la 140 lei/persoană/sejur la un hotel de 3*.

Pentru sfârşitul acestui an, Christian Tour vine cu oferte speciale prin programul Vacanțe cu parfum de scorţişoară. În cadrul acestui concept au fost incluse pachete la prețuri mici pentru pieţe de Crăciun în toată Europa (Viena, Praga, Cracovia, Nürnberg, Budapesta, Bruxelles sau Paris); pachete pentru perioada Crăciunului şi a Revelionului. La mare căutare sunt şi vacanţele de tip WinterSun, în destinaţii exotice, calde, precum: Dubai și Emiratele Arabe Unite, Republica Dominicană, Mexic, Cuba, Mauritius, Thailanda sau Maldive.

„Sunt convins că românii prezenţi la ediţia a doua a Târgului de Turism al României vor fi foarte interesaţi de ofertele Early Booking care sunt extrem de avantajoase.  Ne aşteptăm ca aceştia să-şi facă rezervare din timp pentru a beneficia de reducerile de până la 50% şi pentru a-și putea asigura hotelul şi perioada de vacanţă dorite. De asemenea, pachetele pentru Craciun, Revelion şi pentru schi vor fi la mare căutare, fiindcă ne aflăm în prag de sezon. Totodată, ne aşteptăm la o cerere mult mai mare în acest an, faţă de anii precedenți, pentru destinaţiile exotice şi croazierele din perioada primăverii”, precizează Marius Pandel, CEO Christian Tour.

Programul „Călătorii pentru suflet”, destinat celor care își doresc să ajungă în locuri recunoscute pentru încărcătura lor spirituală, în Israel, Egipt, Iordania, Grecia, Republica Moldova, Turcia sau Bulgaria, revine în cadrul Târgului de Turism cu reduceri substanţile pentru amatorii de programe tip pelerinaj. Astfel, programele pentru Israel vor beneficia de extra-educeri substanţiale de până la 60 euro/persoană.

Standul Christian Tour, unul dintre cele mai mari din cadrul Târgului de Turism al României, se află în Pavilionul C1, stand 10-11.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: