Christian Tour asigură transportul turiștilor Mareea cu sejururi în Grecia Christian Tour asigură transportul turiștilor Mareea cu sejururi în Grecia
Aproximativ 500 dintre turiştii care aveau contractate sejururi cu avionul în Grecia, pe cursele charter comandate de Mareea la Christian Tour, cu date de... Christian Tour asigură transportul turiștilor Mareea cu sejururi în Grecia

Aproximativ 500 dintre turiştii care aveau contractate sejururi cu avionul în Grecia, pe cursele charter comandate de Mareea la Christian Tour, cu date de călătorie în septembrie 2016, vor beneficia de biletele de avion.

Reprezentanții Christian Tour spun că au decis să ofere biletele de avion comandate de agenţia Mareea pe cursele charter, fără ca turiştii să fie nevoiţi să le re-achite. Astfel, turiștii vor trebui să își asigure serviciile de cazare la destinaţie, servicii pe care Mareea nu le-a comandat de la touroperatorul Christian Tour.

”Înţelegem şi deplângem circumstanţele neplăcute în care se găsesc turiştii afectaţi de situaţia Mareea, şi în acest sens am decis să oferim serviciile de transport cu avionul comandate de Mareea, pe cursele charter proprii, fără a mai fi necesară re-achitarea acestora de către turişti. Din datele noastre, există un total de 466 persoane pentru care au fost comandate bilete de avion pe cursele charter ale Christian Tour cu plecare în luna septembrie, din partea Mareea Comtur SRL. Toţi aceşti turişti vor putea călători spre/dinspre destinaţie, urmând să-şi asigure cazarea individual, întrucât aceste servicii de cazare nu au fost comandate de la Christian Tour.  Sperăm ca fiecare turist să reuşească să găsească o soluţie optimă şi să se bucure în continuare de vacanţă. Pentru toți cei care doresc să verifice situația biletelor de avion rezervate la Christian Tour, de către Mareea, am pus la dispoziție următoarele date de contact dedicate: 021.314.08.10 și relatii.clienti@christiantour.ro”, explică Marius Pandel – CEO Christian Tour.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: