Chizza, cel mai nou produs de la KFC Chizza, cel mai nou produs de la KFC
KFC a lansat, în această lună, CHIZZA, o combinație inedită de piept de pui și topping de pizza.   Noua CHIZZA este disponibilă în două... Chizza, cel mai nou produs de la KFC

KFC a lansat, în această lună, CHIZZA, o combinație inedită de piept de pui și topping de pizza.  

Noua CHIZZA este disponibilă în două variante, CHIZZA Zinger (varianta picantă) și CHIZZA Fillet (varianta nepicantă).

Cele două bucăți delicioase de piept de pui peste care este adăugat sos de roșii, Mozzarella și legume proaspete (ardei, roșii, ceapă) vor încânta fanii KFC și îi vor face să revină în restaurante pentru gustul inconfundabil. Produsul este disponibil și în varianta meniu, cu băutură răcoritoare și cartofi prăjiţi.

La KFC creăm mereu produse inovatoare pentru consumatorii noştri, iar CHIZZA este unul dintre ele. Ne dorim ca cei care aleg CHIZZA să simtă cu adevărat că încearcă ceva nou şi surprinzător, având la bază deliciosul pui de la KFC.  Mai mult, produsul a generat reacții pozitive și pe plan internațional, de aceea, credem că sortimentele CHIZZA Zinger și CHIZZA Fillet se vor număra și printre opțiunile favorite ale fanilor KFC din România”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC România.

CHIZZA vine într-un ambalaj complet nou, în formă de cutie de pizza. Produsul este disponibil în perioada 7 iulie – 31 august 2017, în toate restaurantele KFC din România.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: