Chez Marie Confiserie, locul unde găsești un tort de poveste! Chez Marie Confiserie, locul unde găsești un tort de poveste!
Pofta de dulce nu se poate trata decât cu ceva bun și… dulce. Fie că e făcut în casă, fie că este un desert... Chez Marie Confiserie, locul unde găsești un tort de poveste!

Pofta de dulce nu se poate trata decât cu ceva bun și… dulce. Fie că e făcut în casă, fie că este un desert cumpărat dintr-un loc drag ție, cred că acest răsfăț este binevenit în familia oricui. Iar dacă e vorba de dulce atunci când te aniversezi, e musai vorba și de tort. Un tort pe care nu trebuie să îl cumperi de la orice colț de stradă. Îl găsești, bineînțeles, în locul acela pe care l-ai descoperit recent sau despre care ți-au povestiti prietenii.

Așadar, dacă îți dorești să savurezi deserturi premium, realizate pe bază de zahăr de cocos, cel mai sănătos îndulcitor din lume cu un indice glicemic aproape de 0, e musai să știți că răspunsul e simplu. Le găsești la Chez Marie Confiserie, în București, cu livrare în oraș sau împrejurimi, dar și în țară pentru comenzi personalizate.

Cu toate că Mihaela mi-a pregătit un tort home made (l-am mâncat doar noi doi fără să mai spunem nimănui), am apelat și la Chez Marie Confiserie pentru un tort pe care să îl împart cu prietenii alături de un pahar de șampanie. Și, ne-am lins pe degete… atât de bun a fost.

Ce vreau să vă mai spun este că torturile Chez Marie Confiserie sunt realizate exclusiv cu ingrediente premium, frișcă Elle & Vire, ciocolata belgiana Callebaut, lapte, oua, unt, zahar de cocos, piuree-uri de fructe 100% naturale, fiind pregătite special pentru evenimentul dumneavoastră. Porția recomandată de ei este de 140g/invitat însă, uneori aceasta greutate poate fi depășită, mai ales la torturi cu un decor complex.

Cât despre povestea Chez Marie Confiserie, aceasta a început dintr-o mare pasiune pentru dulciuri premium, de cea mai bună calitate, pe care Alexandra dorea să le ofere în primul rând fetiței ei, familiei și celor dragi.

Și, pentru că în București nu avea un loc care să îi satisfacă real dorințele: baby friendly, lactose free, gluten free, natural sau fără zahăr, Alexandra a hotărât să deschidă Chez Marie Confiserie.

Astăzi, portofoliul de produse al Alexandrei include, printre altele, torturi, tarte, mousse-uri, macarons (și fară lactoză, unic în România), de asemenea și în variantă vegană, de departe, produsul cel mai vândut, apreciat și adorat de către clienți, cu textură perfectă, crocantă la exterior, pufoasă la interior și multă cremă!

Bine de știut că tot aici poți găsi toate cele necesare pentru evenimete:

set up și dulciurile aferente pentru candy bar

wedding concept

baptism concept

private party

corporate events

anniversary

Pe scurt, dorințele pot deveni realitate cu ajutorul echipei de profesioniști de la Chez Marie Confiserie. Aaaa… și încă ceva. Dacă nu le-ai văzut deja pe la cunoscuții tăi, gogoșile pufoase care au invadat Instagramul sunt … tot de la Chez Marie Confiserie.

Unde mai pui că în perioada imediat următoare, oamenii de aici încep pregătirile și pentru perioada Pascală. Așadar, în laboratorul Chez Marie se vor coace cozonacii, frământați de mână, pentru o textură pufoasă, iar ca ingrediente folosesc produse premium, ciocolată belgiană veritabilă, portocală confiată, cognac, crocant de alune, zahăr de cocos și nu în ultimul rând …. multă dragoste și pasiune.

Pentru toți iubitorii cozonacului care din diverse motive însă, aleg varianta vegană, există și această variantă realizată după o rețetă tare gustoasă, fiind aproape în totalitate, gust-textură, apropiată celei clasice.

Tot pentru această perioadă, poți comanda și pască, realizată din aluat frământat la mână, lăsat domol să dospească, alintat numai cu bunătăți și apoi umplut cu brânză proaspătă din belșug.

Și dacă tot nu v-am convins este musai să intrați pe pagina lor de instagram unde găsiți imagini cu toate aceste bunătăți. Merită!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: