Chef FOA gătește pentru cei mici Chef FOA gătește pentru cei mici
Sâmbătă, de la 10:30, Oana Cuzino vine cu o nouă ediție Ce se întâmplă, doctore?, în care subiectele principale vor fi surpaviețuirea, relațiile și... Chef FOA gătește pentru cei mici

Sâmbătă, de la 10:30, Oana Cuzino vine cu o nouă ediție Ce se întâmplă, doctore?, în care subiectele principale vor fi surpaviețuirea, relațiile și hrana.

Una dintre cele mai importante lecții de viață pe care ar trebui să le învățăm încă de la vârste fragede e că… evoluăm. Suntem în permanentă mișcare, în goana după cunoștințe și, mai ales, după experiențe. Tragem linie după fiecare eșec sau reușită, ne criticăm și încercăm să trăim mai bine după. Ce înseamnă acest “mai bine”? E sarcina fiecăruia să afle.

Chef FOAPărinții vor afla sâmbătă de la Chef FOA cum să facă un preparat cu pește atractiv pentru cei mici. Forța nutritivă a acestui aliment este, din păcate, invers proporțională cu dorința copiilor de a-l încerca. Există și câteva direcții care ar trebui să îi cumpăteze în fața dulciurilor și care vor fi prezentate de Oana Cuzino în ediția de săptămâna aceasta.

Facem cunoștință și cu Andrei Roșu, românul care a spus adio unui trai sedentar, costumului și cravatei și a plecat să cucerească lumea. A atins cei doi Poli, a străbătut Sahara în alergare și Canalul Mânecii înot, toate acestea pentru că și-a dorit o transformare.

Tot sâmbătă aflăm de ce doi tineri căsătoriți nu trebuie neaparat să respecte sfatul rudelor cu experiență. De multe ori vor auzi că e bine să se iubeasca precum în prima zi. O direcție greșită, dacă proaspătul mire și aleasa sa nu înțeleg cum evoluează un cuplu.

Ce se întâmplă, doctore? este emisiunea în care Oana Cuzino acordă atenție celui mai important aspect din viața noastră – sănătatea şi caută răspunsuri, împreună cu invitații săi, la tot ce este necesar pentru a rămâne în formă atât fizic, cât și psihic.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: