Panasonic a lansat astăzi modelul LUMIX FT30, o nouă achiziție în seria sa de aparate foto compacte, rezistente la apă, ger, şocuri şi praf. Aparatul...

148_FT30_TS30d_frontPanasonic a lansat astăzi modelul LUMIX FT30, o nouă achiziție în seria sa de aparate foto compacte, rezistente la apă, ger, şocuri şi praf. Aparatul conceput pentru aventurieri, oferă o calitate excelentă a imaginii, performanţă excepţională şi rezistență deosebită în condiţii naturale foarte dure.

Construcţie robustă la superlativ, pentru mari aventurieri

Panasonic LUMIX FT30 este construit astfel încât să reziste și să funcționeze fără probleme în orice fel de condiţii în care vă aflați.Este rezistent la apă (până la 8 m adâncime), rezistent la șoc (cădere de la o înălţime de 1,5 m), rezistent la ger (până la – 10 ℃) şi, de asemenea, rezistent la praf.Acest lucru face din LUMIX FT30 un aparat foto ideal la camping, scufundare, surfing, drumeții pe munte sau la schi.

Calitate excelentă a imaginii, indiferent unde sunteți

În afară de construcţia rezistentă, LUMIX FT30 oferă și o calitate excelentă a fotografiei, oriunde vă va duce aventura.Meritul pentru aceasta îl are, printre altele, obiectivul superangular de 25mm, LUMIX DC Vario, cu zoom optic 4x.

Iubitorii de scufundări şi snorkeling vor prețui modul avansat subacvatic de reproducere a nuanțelor de roșu, compensând pierderea acestora determinată de filmarea subacvatică.Sub apa va fi extrem de utilă și funcția nouă Torch Light, adică de iluminare eficientă a zonelor întunecate, la distanță mai mare.Aceasta îmbunătăţeşte semnificativ calitatea înregistrării video a scenelor mai îndepărtate.

Preluați controlul asupra fotografiei cu opţiuni creative, în orice situaţie

LUMIX FT30 permite folosirea unei serii întregi de moduri automate și manuale, datorită cărora puteți să dați frâu liber ideilor dvs. creative, în orice situație, iar pe display-ul LCD cu diagonala de 6,9 cm(2,7 inch) scena va fi întotdeauna vizibilă bine.

În plus, aparatul pune la dispoziție o serie întreagă de funcții automate pentru utilizatorii mai puţin experimentaţi sau pentru situațiile în care nu este timp suficient pentru setări manuale.Funcția Panoramă creativă permite crearea de imagini panoramice pe orizontală sau pe verticală, în timp ce Controlul Creativ și Retușul creativ oferă un total de 12 filtre și efecte pentru fiecare situaţie fotografică în parte[1].

Datorită funcțieide fotografiere Time-lapse, puteți să realizați secvențe atât de îndrăgite de flori înflorind sau nori în mișcare rapidă.

 LUMIX FT30 – date tehnice:

·         Rezistent la apă (până la 8 m adâncime), rezistent la șoc (cădere de la o înălţime de 1,5m), rezistent la ger (până la – 10 C0), rezistent la praf.

·         Zoom optic 4x și unghi larg de 25 mm

·         Senzor cu rezoluție de 16,1 MP

·         Ofertă extinsă de funcții și moduri fotografice (de ex. regim subacvatic avansat, mod inteligent auto (iA), panoramă creativă, control creativ, retuş creativ, fotografiere în secvențe etc.)

·         Display LCD inteligent de 6,9 cm(2,7 inch)

148_FT30_TS30a_front 148_FT30_TS30r_front 148_FT30_TS30k_slant

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: