TRENDnet, cel mai bun brand de hardware pentru rețea wired și wireless din clasa sa, anunță în cadrul CES 2014 din Las Vegas, noul...
TEW-818DRU_pressTRENDnet, cel mai bun brand de hardware pentru rețea wired și wireless din clasa sa, anunță în cadrul CES 2014 din Las Vegas, noul router wireless Dual Band AC1900, modelul TEW-818DRU. Acesta oferă performante de neegalat, fiind propulsat de un procesor de 1 GHz, amplificatoare radio de înaltă putere pentru acoperire extinsă si viteze Wireless AC Gigabit.

Proiectat pentru a susţine un trafic de date intens, TEW-818DRU pune la dispoziţie două rețele wireless cu performanţe de vârf – o rețea wireless AC de 1.3 Gbps, pentru a oferi tuturor dispozitivelor wireless AC cea mai bună viteză de transfer; şi o rețea wireless N de 600 Mbps pentru dispozitivele de zi cu zi precum tablete, smartphone-uri şi computere.

Pentru conexiuni cu fir, routerul este dotat în totalitate numai cu porturi Ethernet Gigabit. Ca şi conectică specială, noul router oferă un port USB 2.0 şi unul USB 3.0 de 5Gbps, ce permite integrarea în reţea a dispozitivelor de stocare externe sau a altor periferice dotate cu USB 3.0.

Pentru securitate sporită, interfeţele de wireless şi administrare sunt criptate direct din fabrică cu parole unice, eliminând astfel riscul de a fi accesate de hackeri folosind datele de logare implicite.

Noua interfaţă de administrare este mult mai usor de utilizat, afişând rapid informaţiile esenţiale. Astfel, imediat după logare, interfaţa de configurare afişează un meniu ce oferă un acces rapid la setările şi criptarile reţelei wireless, ofera informatii despre starea conexiunii la internet, ce utilizatori sunt conectaţi, precum şi acces la configurarea controlului parental.

O casă normală are peste opt dispozitive wireless conectate simultan,” explică Zak Wood, director al departamentului de marketing global TRENDnet. „TEW-818DRU este proiectat să suporte necesitățile rulării unei astfel de rețele, fiind pregătit sa echipeze atât casele din prezent, cat si pe cele de mâine.”

 

Informații adiționale

Garanție: 3 ani

Disponibilitate: Disponibili prin retaileri si parteneri TRENDnet începând cu Februarie 2014

MSRP: $259.99

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: