Japonezii de la Sharp Electronics şi-au prezentat în cadrul târgului CES desfăşurat în perioada 7-10 ianuarie la Las Vegas şi linia 2014 de produse...
WiSA_Closeup_Left_Side_Front1Japonezii de la Sharp Electronics şi-au prezentat în cadrul târgului CES desfăşurat în perioada 7-10 ianuarie la Las Vegas şi linia 2014 de produse audio high-tech, care pot fi integrate uniform la domiciliu pentru o experienţă extraordinară de divertisment, experienţă scoasă în evidenţă de playerul universal compatibil Wireless Speaker and Audio (WiSA) Association.

„Sharp este orientată în direcţia creării de produse uimitoare pentru divertismentul la domiciliu, pentru a se adapta necesităţilor unei game variate de consumatori”, a afirmat Jim Sanduski, Senior Vice President Strategic Product Marketing, Sharp Electronics Marketing Company of America (SEMCA).  „Linia noastră de produse audio pentru 2014 pune accent pe conectivitatea prin Bluetooth şi NFC, oferind experienţe de sunet clare, în care ascultătorul nu pierde niciun detaliu.”

Sharp aduce la CES tehnologie 8K și ecrane 3D care nu mai au nevoie de ochelari

Sunet wireless de înaltă fidelitate şi video Full HD

Sharp Electronics a prezentat playerul universal Sharp şi puntea wireless, primul sistem player universal compatibil WiSA (Wireless Speaker and Audio) de la Sharp. Playerul universal Sharp (SD-WH1000U) este prima componentă care transmite sunet necomprimat la 24-biţi/96 kHz la rezoluţie Full HD (1080p) în mod wireless.  Playerul universal Sharp a primit deja titlul de International CES Innovations Design and Engineering Awards Honoree pentru 2014, în categoria de sisteme home audio cu performanţe ridicate.

Playerul universal poate fi instalat ca parte a unui ecosistem complet compatibil WiSA, în care acest player utilizează transmiţătoare interne pentru a se conecta cu până la 8 difuzoare compatibile WiSA (sunet surround de până la 7.1 canale) sau se poate instala un sistem de tip bridge wireless compatibil WiSA (VR-WR100U) care se asociază cu amplificatorul şi difuzorul consumatorului. Playerul poate manipula SACD şi CD-uri, discuri Blu-ray şi DVD-uri şi oferă 3 intrări HDMI, 2 porturi USB şi o conexiune la internet pentru a oferi consumatorului o diversitate de opţiuni online şi pentru dispozitive portabile.

Mecanismul ultrarigid de acţionare a discului citeşte cu precizie discuri Super Audio CD şi discuri DVD standard, furnizând, de asemenea, toate datele de la şi mai pretenţiosul format Blu-ray. Combinaţia dintre un sistem de bază izolat, cu două nuclee, şi topologia plăcii cu circuite imprimate cu structură extinsă elimină interferenţa de la vibraţiile externe şi semnalele parazite. Noile componente de alimentare cu energie, incluzând capacitoarele cu stabilitate extinsă şi reglare personalizată şi un transformator cu nucleu R puternic şi eficient asigură o funcţionare precisă şi stabilă.

  • Preţuri şi disponibilitate

Playerul universal Sharp compatibil WiSA  (SD-WH1000U) va avea un preţ MSRP de 3,999.99 $, iar puntea Sharp wireless compatibilă WiSA (VR-WR100U) va avea un preţ MSRP de 599,99 $.  Livrările la ambele produse vor demara în primăvara lui 2014.

Sunet puternic pentru ecrane mari: Bare de sunet

Sharp este deschizător de drumuri în domeniul ecranelor mari şi, de asemenea, oferă sunete puternice care le însoţesc.  Cea mai recentă bară de sunet de la Sharp, HT-SB602, este proiectată în mod unic pentru a veni în completarea televizoarelor cu panou plat de 60″ sau mai mari. Acest sistem bară de sunet cu 2.1 canale şi 310 W, cu un subwoofer wireless, oferă un design de driver modern, cu expunere unică, pentru un sunet cizelat şi puternic al sistemului home theater. Sistemul dispune de Bluetooth integrat şi, de asemenea, oferă comoditatea unei asocieri facile cu ajutorul NFC.  Acest sistem poate fi configurat orizontal fie în faţa unui suport TV (incluzând un sistem de extindere IR pentru televizor), fie montat pe perete, şi include intrări HDMI duale şi o ieşire HDMI, suport de sunet 3D, decodare Dolby şi DTS şi o intrare optică.

Preţuri şi disponibilitate:

  • Bară de sunet HT-SB602

MSRP: 499,99 $

Livrare: primăvara 2014

  • Bară de sunet HT-SB30

MSRP: 179,99 $

Disponibil acum

Sisteme de difuzoare Bluetooth pentru fiecare cameră din casă

Linia 2014 de produse audio Sharp include acum sisteme de difuzoare Bluetooth de calitate superioară, pentru casă şi birou, cu un design estetic, proiectat pentru o diversitate de gusturi.  GX-BT7 este un sistem de difuzoare Bluetooth wireless cu 2.1 canale, multifuncţional, cu suport NFC şi difuzoare subwoofer duale, care se deschid mecanic prin glisare la pornirea sistemului.  GX-BT7 este compatibil cu majoritatea dispozitivelor prin intermediul unei intrări USB sau audio şi este prevăzut cu indicatoare luminoase cu leduri albastre, care pulsează în sincronizare cu muzica.

Microsistemul subţire compatibil Bluetooth DK-KP85P este elegant şi compact, fiind indicat pentru orice birou, apartament sau dormitor. Sistemul dispune de o andocare Lightning cu montaj în partea de sus, o intrare USB, unitate CD, intrare audio, tuner AM/FM şi un suport însoţitor pentru iPad®.

O altă noutate a liniei de produse o reprezintă XL-HF202P, un sistem executiv de 100 W cu componente Bluetooth, design suplu, tehnologie NFC şi difuzoare separate. Cu o andocare Lightning montată în partea superioară şi o intrare USB, unitate CD, intrare audio şi tuner AM/FM, acest sistem audio rafinat este perfect pentru practic orice mediu.  De asemenea, unitatea este dispusă cu borne de conexiuni pentru difuzoare Pro, un terminal de ieşire pentru subwoofer şi este însoţită de un suport iPad.

Preţuri şi disponibilitate:

  • Difuzor Bluetooth cu suport NFC GX-BT7

MSRP: 199,99 $

Livrare: primăvara 2014

  • Microsistem compatibil Bluetooth DK-KP85P

MSRP: 199,99 $

Livrare: ianuarie 2014

  • Sistem de componente Bluetooth cu NFC XL-HF202P

MSRP: 249,99 $

Livrare: primăvara 2014

  • Minisistem de componente CD-DH950P

MSRP: 239,99 $

Disponibil acum

  • Minisistem de componente CD-DHS1050P

MSRP: 279,99 $

Disponibil acum

  • Sistem audio portabil GX-M10

MSRP: 349,99 $

Disponibil acum

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: