Samsung a anunțat lansarea unei noi serii de produse audio, care îmbunătăţeşte experiența de divertisment de acasă. Astfel, după ce în 2013 a lansat...
CES HT-H7730WM Blu-ray Home Entertainment SystemSamsung a anunțat lansarea unei noi serii de produse audio, care îmbunătăţeşte experiența de divertisment de acasă. Astfel, după ce în 2013 a lansat sistemul Samsung Shape Wireless Audio Multiroom System, Samsung a investit în continuare în dezvoltarea sistemelor audio pentru a le oferi consumatorilor un sunet excelent, în fiecare cameră.

Noile produse integrează tehnologia multiroom și wireless pentru sistemele de Home Entertainment din 2014, SoundBar și player Blu-ray. Noua linie de produse reflectă cererea tot mai mare de soluții care să le ofere consumatorilor posibilitatea de a gestiona cât mai multe surse audio.

Lansările de la CES 2014 includ:

  • Adăugarea unei boxe entry-level M5 la sistemul Samsung Wireless Audio – Multiroom. Boxele pot fi folosite individual sau pot fi conectate wireless cu alte produse Samsung pentru a crea sisteme audio personalizate.

  • Sound Bar și Sound Stand – ce oferă un sunet puternic și clar, precum și o folosire eficientă a spaţiului, datorită design-ului și tehnologiei inovatoare.

  • Sistemul Samsung MX – HS8500 GIGA Sound, primul sistem audio din lume cu difuzoarele integrate, pregătit să transforme orice încăpere în cel mai tare club din oraș. Roțile integrate, ce oferă mobilitate maximă, sunetul puternic și efecte de iluminare sincronizate completează experiența Giga.

  • Sistemul Samsung HT – H7730WM Blu-ray Home Entertainment este un sistem cu 7.1 canale (9.1 canale virtuale), pe care numai Samsung le poate oferi, datorită integrării exclusive a codecului DTS Neo: Fusion II. Boxele Carbon Nano Tube vin împreună cu tuburile vidate Digital Amplification pentru a oferi un sunet cald și natural, dar uimitor de puternic.

  • Telecomanda Samsung Smart Control – versiunea îmbunătățită a telecomenzii din 2013 – ce surprinde prin funcțiile noi și designul ergonomic.

Întregește experiența muzicală cu sistemul Shape Samsung Wireless Audio – Multiroom

Sistemul Samsung Shape Wireless Audio – Multiroom le permite iubitorilor de muzică să se bucure de divertisment wireless în orice cameră a casei, folosind diverse surse de conţinut. Difuzoarele flexibile pot fi utilizate independent sau în combinație cu Audio Wireless – Multiroom Hub și boxele suplimentare M7 sau noile boxe M5, pentru a crea un sistem surround multiroom, prin mai multe canale. Instalarea ușoară, de tip plug-and-play, face confortabilă setarea între produsele Audio-Video Samsung, iar designul se integrează armonios în orice tip de încăpere.

Samsung SoundBars: sunet TV îmbogățit, cu o componentă hardware elegantă

Samsung HW-H750 Soundbar amplifică orice experiență de home entertainment datorită puterii de 320W, capabilă să redea un sunet excelent. Oferind un sunet cinematografic și realist pentru a îmbunătăți experiența home theater, Soundbar-ul combină sunetul natural analog cu cea mai recentă tehnologie digitală audio.

HW-H600 Sound Stand este proiectat pentru a se potrivi cu televizoare care variază în mărime, de la 32 inci până la 55 de inci. Tehnologia multi-direction oferă un sunet pe 4.2 canale, într-un corp de dimensiuni reduse (1.4″). Dispozitivul acompaniază perfect televizorul din dormitor sau unul dintr-un spațiu mai mic, îndeosebi în care un sistem de sunet complex nu se potrivește.

Atât Soundbar-ul cât și Sound Stand îi ajută pe consumatorii să stabilească ușor și comod conexiuni wireless cu televizorul.

Fi gazda petrecerii cu sistemul MX – HS8500 GIGA
Fiind prima componentă audio cu roți integrate, sistemul GIGA MX – HS8500 se potrivește în orice situație în care sunt necesare atât un sunet de cea mai bună calitate, cât și dispozitive de iluminat versatile. Cu 2.500W, și boxele special concepute MX-HS8500 oferă putere şi o experiență deosebită.

Subwooferele de 15 inci ajung până la 35Hz pentru a simţi din plin atmosfera de petrecere. Opt efecte DJ diferite, plus o funcţie de tip panning care poate fi combinată cu alte șapte efecte, reprezintă 15 moduri de a crea atmosfera dorită.

Iubitorii de sport și iubitorii de film pot conecta MX – HS8500 wireless la un TV Samsung compatibil pentru a avea parte de o aventură captivantă, fără a pierde calitatea sunetului, datorită noului codec Samsung Bluetooth Hi-Fi.

Sistemul HT – H7730WM Home Entertainment – sunet de înaltă calitate pentru un televizor de înaltă calitate

Cu sunet uimitor și tehnologie audio exclusivă de la Samsung, sistemul Home Entertainment HT – H7730WM oferă o experiență audio extraordinară. Datorită parteneriatului cu DTS, dezvoltatorul de top din zona audio-digitală, Samsung este singura marca de electronice de consum care oferă noul codec DTS Neo: Fusion II, în 2014. Acestă tehnologie de ultimă generație creează un sunet virtual pe 9.1 canale prin interpolarea materialului sursă, transformând experienţa sonoră.

Sistemul HT – H7730WM este alimentat de un amplificator care oferă ascultătorilor tot ceea ce este mai bun din lumea analogă și cea digitală – naturaleţea tuburilor vidate analogice și puterea și eficiența de amplificare digitală. Cunoscătorii vor aprecia sunetul natural, dintr-o gamă completă fără distorsiuni și fără întreruperi.

Boxele cu difuzoare înalte conțin nu numai conductori gama medii si tweetere, dar, de asemenea, difuzoare înalte care pot fi înclinate în sus pentru a crea canale de înălțime care îmbunătățesc experiența de sunet surround. Ca rezultat, sunetul surround pe 7.1 canale este realizat cu doar 6 difuzoare (2 tallboys, 2 sateliți spate wireless, 1 centru și 1 sub – woofer).

Player-ul Blu-ray al sistemului dispune de proprietate UHD Upscale Processor de la Samsung, care generează imagini realiste, în culori vii. Rezoluția HT – H7730WM este de două ori mai mare față de rezoluția video convențională de 1080p și este capabil să facă upscale de la conținutul standard și high-definition la Ultra – High Definition ( UHD ) – rezoluție de patru ori mai mare decât cea de 1080p – făcându-l compatibil cu televizoare UHD. Această capacitate de ridicare a nivelului UHD înseamnă, de asemenea, că proprietarii de HT – H7730WM vor fi pregătiți pentru următoarea generație de televizoare.

Telecomanda Samsung „Smart Control”, control sporit al comenzilor într-un design ergonomic

Odată cu lansarea generației de Smart TV-uri din 2014, Samsung lansează și telecomanda „Smart Control”, versiunea îmbunătățită a telecomenzii pentru Smart TV din 2013. Cu Smart Control, conținutul de pe Smart TV poate fi controlat mai simplu și cu o precizie mai mare datorită touchpad-ului îmbunătățit, care recunoaște mai multe gesturi. Utilizatorii au acum și posibilitatea de a crea shortcut-uri pentru cele mai folosite comenzi. Funcția Voice Interaction le permite utilizatorilor să navigheze către conținutul dorit prin comenzi vocale folosind limbajul natural.

Designul ergonomic al telecomenzii Smart Control o face mult mai simplu de folosit datorită formei ovale. Utilizatorii pot umări mai multe tipuri de conținut pe același ecran accesând butonul dedicat Multi-Link Screen. Versiunea telecomenzii pentru Smart TV din 2014 include și alte funcționalități cum ar fi butonul Soccer Mode, care optimizează vizualizarea programelor de fotbal, iar tastatura virtuală va putea fi accesată mai repede și mai ușor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: