Cele mai în vogă look-uri de Halloween, completate cu lentile de contact cosmetice Cele mai în vogă look-uri de Halloween, completate cu lentile de contact cosmetice
Lentiamo, unul dintre cei mai mari retaileri online de lentile de contact din Europa, propune look-uri de Halloween accesorizate cu 4 tipuri de lentile... Cele mai în vogă look-uri de Halloween, completate cu lentile de contact cosmetice

Lentiamo, unul dintre cei mai mari retaileri online de lentile de contact din Europa, propune look-uri de Halloween accesorizate cu 4 tipuri de lentile de contact cosmetice, respectiv ColourVUE Crazy Lens, ColourVUE Sclera Crazy Lens 17 mm ColourVue Sclera Full Eye Lens 22 mm și lentile de contact FUN.

Fiind disponibile în diverse culori, lentilele le transformă privirea celor care le poartă, schimbând parțial sau complet culoarea ochilor și adăugând un efect înfricosător întregului look de Halloween.

“Dacă în restul anului lentilele de contact de vedere sunt cele mai vândute, înainte de Halloween, interesul clienților pentru modelele colorate crește. Lentilele cosmetice sunt foarte solicitate în această perioadă, ele reprezentând un accesoriu care transformă un look banal într-unul înfricoșător.

Costumele de zombie, vampiri, vrăjitoare sau alte personaje fantastice vor arăta cu totul altfel dacă sunt completate cu o pereche de lentile cosmetice”

Cristiana Chirita, Country Manager Lentiamo Romania

Cele mai în vogă look-uri de Halloween, completate cu lentile de contact cosmetice

Zombie înfricoșător, cu lentile colorate ColourVue Sclera Full Eye Lens

Lentilele de contact cosmetice care colorează complet ochii, inclusiv albul ochiului, vor adăuga un detaliu inedit costumului de zombie pentru Halloween.

Lentilele ColourVue Sclera Full Eye Lens 22 mm, fără dioptrii și disponibile în 28 de modele, sunt cele mai indicate pentru obținerea acestui look.

Clovnul groazei, cu lentile viu colorate ColourVUE Crazy Lens

Atât machiajul, cât și costumul de clovn, sunt din ce în ce mai întâlnite la petrecerile de Halloween. Acest look nu este complet fără lentile de contact viu colorate.

Modelele de lentile ColourVUE Crazy Lens Green Flower și Smiley accesorizează perfect un astfel de costum,  acoperind complet culoarea naturală a ochilor. Aceste lentile au dioptrii, iar colorantul este închis în stratul interior al lentilei, oferind astfel siguranță completă la fiecare utilizare.

Personaje fictive horror, cu lentile cosmetice FUN sau ColourVue Sclera Crazy Lens

Cei care își doresc un look de vampir sau vor să se costumeze într-un personaj fictiv, pot obține un aspect înfricoșător cu lentilele de contact FUN.

Clienții Lentiamo pot alege din 30 de modele, disponibile într-o gamă largă de culori. Un look supernatural poate fi obținut, de asemenea, cu lentilele cosmetice ColourVue Sclera Crazy Lens 17 mm, fără dioptrii, cu acoperire completă a irisului.

Cele 4 tipuri de lentile de contact cosmetice pot fi achiziționate cu reducere de 15% din magazinul online Lentiamo, până în data de 31 Octombrie 2017.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: