Fanii români ai unor branduri precum Samsung sau LG se pot bucura de gadgeturile cool lansate de giganţii internaţionali în carul târgului de electronice...

G_Flex2_500

Fanii români ai unor branduri precum Samsung sau LG se pot bucura de gadgeturile cool lansate de giganţii internaţionali în carul târgului de electronice de la Las Vegas -Consumer Electronics Show -, care a avut loc în perioada 6-9 ianuarie 2015, prin intermediul QuickMobile, unul dintre cei mai importanți retaileri de IT&C din mediul online în România.

Astfel, la nici o săptămână de la încheierea evenimentului, retailerul a demarat precomenzile pentru telefoane precum Samsung Galaxy A5, Sony Xperia Z2a, LG G Flex 2,  Blackberry Classic Q20 sau Huawei Honor 6, dar și de gadget-uri inedite ca LG G Watch R, iHealth Edge, Mio Alpha 2, Mio Fuse sau Sony Smartwatch 3.

Telefoanele Samsung Galaxy A5, cu procesor quad-core Snapdragon 410, display HD de 5’’ și cameră foto de 13 megapixeli, precum și Sony Xperia Z2a, echipat cu un display de 5’’ IPS LCD cu touchscreen capacitativ, pot fi deja comandate de pe site-ul QuickMobile, la prețul de 2.279,90 lei, respectiv 1.699,90 lei.

O altă noutate a CES 2015, telefonul Blackberry Classic Q20, este disponibil în oferta QuickMobile la prețul de 2.399,90 lei, în timp ce noul model al celor de la Huawei, Honor 6 Plus, cu un display de 5.5’’ și 3GB de RAM, poate fi comandat la prețul de 1.499,90 lei.BLACKBERRY Q20

Unul dintre cele mai interesante telefoane prezentate în cadrul CES este LG G Flex 2, care oferă un ecran curbat de 5.5’’ full HD și procesor Snapdragon 810. Acesta este disponibil la QuickMobile la pre-comandă, la prețul de 3.299,90 lei, livrările urmând să aibă loc începând cu luna februarie.

„Ne bucurăm că și anul acesta am reușit să aducem în cel mai scurt timp pe piața din România telefoane și gadget-uri prezentate în cadrul unui eveniment atât de important pentru industria mobile cum este CES. În perioada următoare vom fi cu ochii pe lansările din cadrul Mobile World Congress de la Barcelona, încercând să le punem la dispoziția clienților din România imediat după încheierea evenimentului”, a declarat Tudor Țiboc, general manager QuickMobile.

SAMSUNG GALAXY A5În momentul de față, iubitorii de gadget-uri au la dispoziție prin QuickMobile ceasul inteligent LG G Watch R, la prețul de 1.699,90 lei, noul model MyKronoz, dar și Sony Smartwatch 3, prezentat de producătorul japonez în cadrul CES. Vestea bună pentru posesorii de iPhone 6 este aceea că își pot achiziționa bateria externă Mophie-n, cu prețuri începând de la 439,9 lei.

Nu în ultimul rând, pasionații de fitness își pot comanda de pe QuickMobile brățările FitBit, iHealth Edge, Mio Alpha 2 sau Mio Fuse, la prețuri cuprinse între 350 și 750 lei.

 • Eric Victor

  05/04/2015 #1 Author

  Chiar am observat, fiind abonat la quikmobile, ca cele mai noi gadgeturi apar prima data la ei si apoi pe piata! Intrun mod miraculos, aceasta companie are primele produse dupa lansare! Bravo lor!

  Reply

 • Eric Victor

  06/04/2015 #2 Author

  telefoane noi noi noi! E perioada cadourilor si merge sa luam si noi.

  Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: