Cele mai frumoase 10 parcuri naturale din întreaga lume Cele mai frumoase 10 parcuri naturale din întreaga lume
Continentul american, în special partea de sud a sa, ar trebui trecut musai pe lista obiectivelor turistice de vizitat măcar o dată în viață.... Cele mai frumoase 10 parcuri naturale din întreaga lume

Continentul american, în special partea de sud a sa, ar trebui trecut musai pe lista obiectivelor turistice de vizitat măcar o dată în viață. Și asta mai ales dacă sunteți pasionați de aventură și de explorarea unor parcuri naturale cu adevărat spectaculoase, în care să vă puteți minuna și bucura de tot ce a creat mai frumos Mama-Natură.

Însă, nici Asia nu ar trebui evitată, una dintre cele mai frumoase zone ale sale fiind zona centrală, mai exact granița dintre Nepal și Tibet, acolo unde se află cel mai înalt vârf muntos al lumii.

Dar, mai bine vă lăsăm să descoperiți singuri 10 dintre cele mai frumoase parcuri naturale ale lumii și să ne spuneti propria părere.

 

Sursa: http://www.huffingtonpost.com/

 • Mihaica Iuliana

  27/04/2015 #1 Author

  pe toate le-as vizita.

  Reply

 • Eric Victor

  01/05/2015 #2 Author

  Fiecare loc e unic si frumos in felul lui, noi oamenii ar trebui sa intelegem ca asemnea locuri protejeaza diverse vietati! Merita sa avem grija de aceste parcuri. Era frumos daca includeati si un parc din Romania!Consider ca si tara noastra are locuri frumoase

  Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: