Mega Mall, cel mai nou centru comercial al Capitalei, va fi inaugurat pe 23 aprilie și le va oferi clienților săi cea mai variată...
mega mall bucurestiMega Mall, cel mai nou centru comercial al Capitalei, va fi inaugurat pe 23 aprilie și le va oferi clienților săi cea mai variată gamă de branduri și de modalități de petrecere a timpului liber.

Situat în imediata vecinătate a Arenei Naționale, Mega Mall se află  în acest moment în ultima fază de construcţie, iar dintr-o suprafaţă totală construită de 210.000 metri pătraţi, 72.000 reprezintă spaţiul închiriabil. Suprafaţa este ocupată aproape în întregime, iar pentru cele câteva spaţii mici rămase disponibile, s-a creat o listă de aşteptare pentru potenţialii retaileri.

Centru comercial este dezvoltat de fondul sud-african de investiţii NEPI, ce are în portfoliu centre comerciale din România precum Promenada Mall din București, City Park Constanța, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Shopping City Târgu Jiu, dar și o serie de clădiri de birouri din Capitală și din Cluj.

Mega Mall va găzdui peste 200 de magazine, printre care se află și cele mai mari reprezentanțe din România ale unor branduri renumite. Printre retailerii care vor ocupa spaţii generoase se regăsesc branduri de fashion precum Peek&Cloppenburg, H&M, Zara, Mango, Marks & Spencer, C&A, LC Waikiki, Koton, New Yorker, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, KENVELO, Lee Cooper, Tom Tailor, NEXT, Tommy Hilfiger şi Musette.

Mega Mall aduce bucureştenilor în acelaşi spaţiu cea mai mare varietate, atât de branduri, cât şi de activităţi. Doar imaginaţi-vă că vă începeţi ziua cu un mic dejun la una dintre cafenele, după care vă bucurați de mișcare în piscina aflată la doar un etaj distanță. Va puteţi relaxa plimbându-vă pe aleile largi şi intrând în magazinele voastre preferate. După masa de prânz, puteţi vedea unul dintre cele mai noi filme ale sezonului, care rulează la cinematograful din centrul comercial. Încheiaţi ziua cu o cină cu specific american, în timp ce vă bucuraţi de un concert live sau o transmisiune sportivă în cadrul sports bar-ului. Aceasta este doar o idee din multele în care poţi petrece o zi la Mega Mall.

Sorin Scîntei, general manager Mega Mall

Totodată, centrul comercial va beneficia de o zonă de entertainment diversificată: un multiplex Cinema City cu 14 săli, un centru World Class dotat cu o piscină semi-olimpică şi un nou concept de loc de joacă pentru copii.

Zona de entertainment cuprinde și un sports bar, unde vizitatorii vor putea vedea în direct transmisiuni sportive și se vor putea bucura de concerte live, organizate pe o scenă specială. Tot în cadrul sports bar-ului, bucureștenii se vor recrea în zonele de bowling pentru adulți și pentru copii și vor putea lua masa în spațiul de dining și de lounge, ce oferă meniuri cu specific american.

Mega Mall cuprinde și un casino, deschis 24 de ore din 24. Zona de food court va ocupa un spaţiu impresionant de aproximativ 10.000 metri pătraţi şi va găzdui restaurante si fast food-uri variate cu specific internaţional precum Pizza Hut, KFC, Osho Steak, Wu-Xing, Salad Box şi Subway. Zona de cafenele include Paul, Brioche Dorée şi Manufaktura by Doncafé.

De pe terasă, vizitatorii vor putea admira clădiri emblematice ale Bucureştiului precum Arena Naţională, Palatul Parlamentului sau Hotel Intercontinental. Clienţii Mega Mall vor avea la dispoziţie un total de 3000 de locuri de parcare, 1000 dintre acestea aflându-se pe acoperişul complexului, ce poate fi direct accesat din stradă pe o rampă rapidă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: