Cel mai mare magazin Apple se deschide în Dubai Cel mai mare magazin Apple se deschide în Dubai
Dacă sunteți pasionați de câte o ședință de shopping în Dubai și vă mai numărați și printre fanii Apple, sunteți niște norocoși. Și asta... Cel mai mare magazin Apple se deschide în Dubai

Dacă sunteți pasionați de câte o ședință de shopping în Dubai și vă mai numărați și printre fanii Apple, sunteți niște norocoși.

Și asta pentru că ne mai despart doar câteva luni de deschiderea celui mai mare magazin tradițional al gigantului american din tehnologie.

Primul magazin Apple Store din Orientul Mijlociu va fi inaugurat în Mall of Ermirates, unul dintre cele mai mari centre comerciale ale lumii, lucrările de amenajare ale locației (ce se va întinde pe aproape 4.700 de metri pătrați) fiind în plin proces de desfășurare. Potrivit informațiilor vehiculate în presa internațională, deschiderea oficială a acestuia ar urma să aibă loc în luna august.

Și, pentru că nu poți vorbi despre produsele Apple fără a le corela puțin și cu lumea modei, trebuie să precizăm faptul că noul magazin va fi amplasat în districtul de fashion al mall-ului.

Totodată, cei de la Apple nu se vor opri aici cu deschiderile din lumea arabă. Următorul Apple Store ar urma să își deschidă porțile în Abu-Dhabi, în cel mai nou centru comercial, Yas Mall.

În prezent, rețeaua de magazine tradiționale (brick and mortar) a Apple cuprinde locații în 16 țări din întreaga lume. Fanii pot cumpăra produsele companiei și online, prin sie-urile disponibile în 39 de țări.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: