Cel mai bogat om din lume, potrivit clasamentului realizat de revista Forbes, Bill Gates a recunoscut, recent, în cadrul unei sesiuni de întrebări pe...

bani onlineCel mai bogat om din lume, potrivit clasamentului realizat de revista Forbes, Bill Gates a recunoscut, recent, în cadrul unei sesiuni de întrebări pe reţeaua de socializare Reddit, că unul din cele mai mari regerete ale sale este faptul că nu ştie nicio limbă străină. O altă „problemă” a cofondatorul Microsoft pe care o simte pe propria piele este legată de somn: “Nu staţi treji până târziu noaptea, deşi cartea e captivantă. Vei regreta dimineaţa. Încă lucrez la problema asta.”

“Mă simt destul de prost că nu ştiu nicio limbă străină”, a răspuns Bill Gates. “Am învăţat latina şi greaca în liceu şi am luat note de zece şi cred că îmi ajută vocabularul, dar îmi doresc să ştiu franceză sau arabă sau chineză. Sper în continuare să am timp ca să studiez una dintre ele – probabil franceza pentru că e cea mai uşoară. Am folosit Duolingo (n.r.: aplicaţie pentru telefon şi PC cu jocuri educative pentru învăţarea de limbi străine) pentru un timp dar nu m-am ţinut”, a declarat Gates.

billBill Gates a mai spus că este destul de elementar când vine vorba de haine şi mâncare. „Marele meu dezmăţ este avionul cu care zbor. Joc tenis, deci investesc în încălţăminte şi rachete ca să devin mai bun, dar nu fac mare diferenţă.”

Cel mai bogat om din lume iubește animalele și are doi câini. “Unul este Oreo, iar celălalt este Nilla. Petrec mai puţin timp cu ei decât o fac copiii, dar chiar îmi place de ei (când nu latră noaptea şi nu mănâncă lucruri pe care nu ar trebui şi când sunt bine dresaţi în casă”. Am rezistat tentaţiei de a lua un al treilea câine.”

Atunci când a fost întrebat care este produsul tartinabil preferat, Gates a spus sec: “Unt? Unt de arahide? Cremă de brânză? Oricare din astea.”

Potrivit mediafax.ro, în sesiunea de întrebări, Gates a discutat şi despre munca fundaţiei filantropice a sa şi a soţiei sale Melinda, vorbind în special despre progresul vaccinărilor în lumea întreagă şi despre eradicarea poliomielitei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: