Toate proiectele frumoase încep cu o poveste și un vis. În cazul lui Cosmin Niculescu și al lui Cristian Strănutu, povestea a pornit din...
maya teaToate proiectele frumoase încep cu o poveste și un vis. În cazul lui Cosmin Niculescu și al lui Cristian Strănutu, povestea a pornit din pasiunea pentru călătorii, arome și produse de calitate, iar visul a fost îndrăzneț: să adune din toate colțurile lumii cea mai bună cafea, cel mai aromat ceai și cele mai spectaculoase sortimente de ciocolată caldă. Toate sub o singură umbrelă: Maya Tea&Coffee.

Maya e prietenoasă și boemă, are întotdeauna o carte pe noptieră și o recomandare potrivită pentru gusturile celor mai pretențioși consumatori de ceai sau cafea. Maya Tea&Coffee este o afacere de familie, care crește frumos, odată cu cealaltă Maia a ,,familiei”: fetița lui Cristi Strănutu.

ceaiÎn magazinul online, www.mayatea.ro, te simți ca într-un magazin de jucării: nu-ți poți lua ochii de la minunățiile de arome, combinații și culori. Găsești aici peste 100 de ceaiuri, 20 de tipuri de cafea premium și 8 sortimente de ciocolată caldă, băuturi alese cu grijă și aduse din toate colțurile lumii. Acestea provin de la comercianți iscusiți, cu peste 150 de ani de istorie și tradiție în spate, din țări precum Germania (ceaiuri, cafele, accesorii), Italia (ciocolată caldă) sau Franța (accesorii).

Fie că ești un împătimit convins, fie că ești doar curios, Maya Tea&Coffee are gusturi, pe alese, pentru fiecare – de la gusturi tradiționale până la ingrediente rare și exotice. Ceai cu bucăți de turtă dulce, cafea cu boabe năstrușnice de piper roz sau ciocolată caldă cu portocală și scorțișoară, la Maya găsești produse care mai de care mai delicioase.

Cosmin și Cristi au avut un vis – pe lângă o gamă variată de produse de cea mai bună calitate, ei au creat și câteva oferte unice pentru piața de la noi: primele abonamente pentru ceai, colecții speciale de sezon – de asortat cu fiecare anotimp – sau seturi complete, pentru cei care vor să se inițieze în savoarea ceaiului.

Mai presus de toate, Maya Tea&Coffee înseamnă povești, înseamnă dorința de a transmite tradiții de preparare și gusturi originale de peste mări și zări. Înseamnă că Maya aduce mai aproape, în fiecare zi, bunădispoziția, pauza de zâmbit și compania celor dragi.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: